Team Black


Jag lever!

Så, ni behöver ni inte oroa er! Det har gått ett tag sen jag skrev, hehe... Men det har varit mycket i skolan och inte haft blogghumöret igång. Det kom nu klockan 00,24 skumt :P
Men kan väl berätta vad jag har gjort idag:
Min dag började med att jag smsade med Mickis x) Somnade igår bär vi smsade, så vi fortsatte när vi vaknat, åt frukost, åkte till FARSTA med mamma. Där bytte vi Sofias och Christians presetn, köpte lite julgrejer innan vi åkte till fryshuset. Där skulle vi på ZUMBA! Vi träffade Gabbi och Anki, tror jag de hette... ZUMBA är en... Tja, hur ska man förklara? Det är en träningsdans (?) som var jättekul! Ska nog börja, någon som vill haka på? :D Det slutade klockan tre så vi fick skynda oss hem och duscha innan jag och Linnea åkte till aulan. Där skulle Idunn ha dansuppvisning! Hon var jätteduktig! Danserna var superbra! Alla som vill se bra dans bored åka till aulan imorgon klockan 14,00 och 16,30 det kostar 20kr upp till 17 år och 50kr över 17 år.
Träffade lite annat folk bla. Linnea, Isabelle, Linnea, Hanna, Josefine, Emma och Eldri (idunns sis som också var jätteduktig!). Vi hade sällskap med dem en bit innan mamma kom och hämtade oss. När vi kom hem så åt vi middag, mammas födelsedagsmiddag hon fyllde 46 år igår (4/12). GRATTIS KÄRA MAMMA! Det var jättegott och mysigt, vi kollade också på film fast det var den sämsta och helt meningslösa filme någonsin! Kolla inte på den! Last Kiss hette den iaf.

Imorgon ska jag shoppa julkläder eller åka till sci-fiction mässan med Linnea och träffa Edi Gahtegi (han som spelar Laurent i Twilight saga). Det skulle allt vara lite coolt :) Men får se hur det blir.

Grattis Malin som fyller 16 idag (6/12)! :D <3

Nu tänkte jag nog sova, ska bara lägga in lite bilder på min drog x)
 <--- Min klass, har nog inte laggt ut någon bild innan, men här har ni min underbara klass! NVDES09 <3

HAHAHAHAH xD Så skön!

Jag och Elin på våran föreställning förra året. Vilka snyggingar x) <3


RSS 2.0