Hannah Montana?

Igår hände en väldigt rolig grej. Linnea och Shelly praoar på mammas jobb, Linnea i Theres klass som ligger brevid mammas. Men iaf, när vi skulle säga godmorgon till alla barnen, så kommer en kille och ber att få viska i mittt öra. Visst säger jag, han viskar:
-Är Linnea Hannah Montana?

-Nää, tyvärr. Men bra gissat! Svarar jag. Sen börjar han fråga om vi hade varit med i någon film och blabla... Senare på dagen då vi var på fritids kom han igen och frågade om jag hade vait med i High School Musical. Vilket jag dock inte har, men han tyckte att jag borde flytta till USA och vara med i HSM. Tja, vi får väl se x)

Linnea berättade när vi kom hem att alla barnen hade frågat hela veckan + förra om hon var Hannah Montana. Och när jag sa att det fanns några få likheter blev hon sur. Hehe...




Hmm... Finns det likheter? Va tycker ni?

Sally J


Idag/ikväll/igår så kommer min kära vän Sally att gå Elle Galan. Det är COOLT! Att hon ska gå som modell under galan 2010! Woho, värsta kändisen jag känner =D Och på måndag - onsdag (?)  kommer hon vara ledig, för att vara med nu under modeveckan.
Så när hon blir äldre, kanske hon går catwalken i USA och är supermodell? Vore inte det lite coolt?
SOM:





Sally = Nya Karolina Kurkova? ;D

VS om några år?

Cheescake

De har gjort om blogg.se va? För nu ser iaf min startsida lite annorlunda ut...

Idag var jag på mammas jobb =D För hade ledigt, igen. Vi övertalade vår matte lärare att vi skulle få uppgifter istället istället för lektion, för matte skulle ha blivit den enda lektionen idag. Halva klassen skulle nämligrn ha omprov i so, så de som klarade provet, hade ledigt. Åt en massa cheescake också, hehe... Linnea och Shelly hade bakat tills idag.

Sen i tisdags var kära SOFIA hos mig! Gud va jag har saknat henne! Och resten av gänget, vi måste träffas sanrt =D Vi snacka på och hade väldigt trevligt, vi kom på massa saker vi gick och sa i 9:an. Som Oh no Oh Noo! Och annat trams ;) Saknar tiderna <3

I torsdags fikade jag med Anna och Linnea, väldigt trevligt! Satt inne på Castello och babbla på i evigheter.

Imorgon ska jag skaffa nytt pass, det går ut snart. Hoppas att det blir bra ;) Ska sen hem till Cattis! Längtar =D Det var evigheter sedan vi träffades.


Sommarn, köpte dessa glajjor ;)

Skaka rumpa

Kom hem från Zumba för cirkus 2 timmar sen ;) Där är det väldigt mycket höftrörelser, vissa klarade man galant... Medan vissa gick inte lika bra. Det var nästan roligare att se alla som misslyckades x) Det var väldigt kul! Var där med Frida, mamma och Linnea, sköj sköj. Sen har jag också anmält mig till ROMME!! Yes den 11/2 drar vi iväg til Romme, det ska bli grymt kul! =D Det blir nästan hela klassen, längtar! (samma dag fyller Taylor Lautner 18 år också ^^)

Funtar på att slagga, ska läsa lite inna tror jag ;)


Jag har inte gjort den, fast önskar att det var ;)

Kristen Stewart :)


Är förkyld!

Har haft nationella i Matte A i torsdags, det är därför jag inte har skrivit något! Så har pluggat under min lediga tid. I fredags var jag ju ledig, tjoho! Men jag drog till mammas skola och hjälpte till lite, det var skoj :) Sen jobbade jag med Frida på Club Jambalaya, tjände lite pengar, sen drog vi hem till Frida för att sova. Kollade på en film sen på morgonen innan mamma hämtade mig. Sen fick vi besök av Pauline, Karolina, Gabriella och Mirabella. Skoj, skoj fast jag somnade när vi tittade på Lilla Kycklingen x)

Idag blir det att plugga. Lärarna gav oss massa läxor eftersom vi hade studiedag i fredags... Tråkigt, men sen kommer mamma och Linnea hem med Ben och Jerry. Hihi ^^, Smaskigt!


Malin, Jag och Patricia när de var här för ett tag sen <3

JAG JUST NU!


Klockren!


Bättre sent än aldrig.

Grattis till min favorit kille som fyller 20 år den 14/1 - 2010!



JACOB BLACK, 901401

Trött

Trodde att det skulle bli en väldigt tråkig vanlig måndag idag... Det började klockan 1010, vi hade inte Kemi idag. Jääs! Så vi hade svenska som var låångsam. Sen matte då mina miniräknarbatteriet tog slut så kunde inte räkna så mycket, jag och Mickis snackade lite istället :) Sen Lunch i skolan, som jag fortfarande har och inte JENSEN elr Michael Elias elever har. Men det var gott iaf :) Sen var det engelska med stränga Ingrid :S Henne ska man inte bråka med! Oh nej, så vi fick göra lite uppgifter och sedan hände en grej jag inte tänker skriva om. Och sist med inte MINST! Franska i 1.30 timme! Usch! Fick läxa, gjorde lite uppgifter och kollade på en film som handlade om en svältande stad där de sålde människokött. Kul va?
Hämtade mamma på gymmet efter skolan och åkte hem för att plugga matte. Tråkigt!

Imorgon blir det skridskor! Superkul! Och alla ni som vill se något kul, kom förbi HGY ca 09,30 så får ni se mig vingla omkring som Bambi x)

Aja, ska börja lägga mig. Måste upp tidigt imorgon, ska försöka sätta i linser... Haha, det kommer ju att funka xP


Släkten och Tatuering

Har fått mina nya glasögon! :D Woho, de var väldigt schnygga :) Fast det känns konstigt att ha på sig dem... Men har börjat vänja mig nu :P
Så hämtade upp mina glasögon, sen åkte vi hem till min kära mormor. Där firade vi hennes 76 årsdag och min kusin Yosefs 19 årsdag. Mormor fick en värmefilt (som är jättemysig!) Och min kusin fick pengar. Idag var det bara mormors barn som kom över (inte Gunnar med Famlij alltså.). Och som vanligt flummade vi runt lite. Vi kollade på Bedtimes stories för 100 gången, flätade varandras hår och lekte monster. Mitt hår blev helt intrasslat i en hårborst, vilket inte var lika kul. S-M-Ä-R-T-A! Fick också reda på att min kusin ska tatuera sig! Han ska tautera Stockholm Södra (eller på engelska?) mellan skulderbladen. Han ska göra detta den 5/2 så vi hoppas att det har läkt så han kan visa upp det på Linneas födelsedag den 13/2 (fast vet dock inte om vi firar henne då..). Jättecoolt med tatuering! Jág ska självklart skaffa en när jag blir 18 år. Längtar! Och att få köra bil, skoj!
Rihannas stjärnor är väldigt coola :)


Juste! i lördags så drog vi till Röhrs och hade överraskningsfest för Mats som fyllde 50 år! Alla visst att vi skulle komma förutom Mats, och de hade verkligen ansträngt sig att få ur honom från huset och att han skulle vara borta ända tills vi kom. Och när vi hoppade fram och började sjunga "ja må han leva!" Så fick han värsta choken! Han flög upp i luften x) Sen hade vi mycket trevligt hos det mycket trevliga folket.

Ska slappa lite nu innan det blir mat :)


Eclipse - 163 dagar kvar


Grattis :D

Well, i onsdags var jag hemma hos Elin Bergkvist! Väldigt kul. Vi skrev klart manuset och det blev bra :) Sen har det bara varit plugg -.- Fast igår drog jag hem till Mathilde! Vi hyrde Troja, köpte massa godis och semlor. Mums! Det var riktigt mysigt :) Har inte träffat henne sen oktober? Det var väldigt längesen iaf!
Idag blir det nog bara städning, ska kanske se Troja igen med familjen? Jag kände mig duktig nör jag såg den, kom ihåg massa frpn svenskan x) Hihi, smartie :P

Min kusin Yosef fyller år idag, GRATTIS :D Fast vi firar honom imorgon tror jag...


Blogg



Kolla lite på Idunns blogg


Mina favorit Elin + Bergkvist såklart :)



Hihi,





Library, here I come!

Hej sitter i köket, lyssnar på musik i mina små Paul Frank hörlurar och försöker att plugga. Inte kul -.-
Idag hade vi HLR (Hjärt och Lung Räddning) Har redan gjort den kursen en gång i nian, kom och tänka på alla minnen från 9C och speciellt när vår miniAnne dog x) Dockan som man skulle öva HLR på, tja hon dog... Idag gick det betydligt bättre. Sen hade vi lite chill eftersom vi inte behövde byta om till vanliga kläder, vi hade kemilabb senare och jag och Josso var bäst som vanligt! Vi var bättre än Karin (lärare) för hon hade räknat fel. Haha va vi var bra x) Lunch, lika knäpp som vanligt. Sen hade vi terminens första lektion i bild! Vi fick göra mappar, skriva va vi har gjort tidigare i bild. Vi fick lite övningar under tiden, titta inte på pappret och rita av personen framför, inte lyfta pennan och rita av personen framför och håll din hand i någon konstig vinkel och försök rita av den så långsamt du bara kan. Under den här uppgiften blev klassen väldigt tyst, vi blev så konsentrerade x)

Varje dag då jag går hem efter skolan passerar jag biblioteket och idag passade jag på att låna lite böcker, visst många av er tycker säkert att jag är värsta tönten, och det får ni tycka. Jag älskar att läsa böcker! Har två bokhyller fyllda med böcker, där jag har läst nästan alla. Och jag har lånat en massa också. De här böckerna blev det idag:

Dubbel identitet av Margret Peterson Haddix (har redan läst 111 sidor)
Sista resan av Ewa Christina Johansson och Kristina Sjögren
Killar, kompisar och nya nojor av Cathy Hopkins (älskade den här serien förut, har ca 10st hemma)
De rätta av Scott Westerfeld (den här boken rekomenderar jag. Förs boken heter Ful, andra heter Ful eller Snygg? Och de böckerna är väldigt bra! Det finns en fjärde också, fast inte på svenska än. Scott Westerfeld har också skrivit Parasit som är väldigt bra också. Den är helt annorlunda än de andra böckerna, fast bra).
  

Imorgon blir det frulle som vanligt med girlsen. Sköj. Fast det gäller ju att orka gå upp... Ska vara i skolan 07,30! Annars missar vi skolan -.- Att jag kommer så tidigt frivilligt kan jag inte förstå... Men, men trevligt är det ju allt ^^,
Är det någon mer än jag som har märkt att Elin har ett väldigt bra msn namn? Det är nämligen ISABELLA ÄR BÄSTASTE :D <3 och det namnet valde hon frivilligt och en extremt snygg bild, den ska vi inte snacka om. Är hon inte Gullig lilla söta Elin <3
 
Haha, smygfoto ^^ <3



Grattis!

Vill börja med att gratta min kusin Clara som blir 11 år idag, GRATTIS!! Ska hem till dem senare och fira hennes födelsedag. Och de kommer vara bruna som pepparkakor, de kom hem igår frårn något soligt ställe.

Igår kom ju Sundbloms över och det var allt KUL! Vi spelade lite mario, okey mycket mario då ^^ Kollade på Titanic och hade mörker kurragömma. Haha, det var skoj! Sen när de gick hem, runt halv två, så kollade jag, Neea och Totti på en film, Nick och Norhas spellista hette den typ. Den var helt okey, inte som jag trodde att den skulle vara.

Den här låten är grymt bra! Har dock inte sett hela musikvideon, så skyll inte på mig om den är dålig.


Kallt

Hej vaknade för en stund sen, skönt! Visst, de flesta tonåringar brukar sova mycket längre, men sån har jag aldrig varit, bruakr vakna runt 10-11 och sen är det nog. Sover max till tolv om jag har varit uppe sent på kvällen.
Igår var vi hemma hos mina kusiner, Yonas, Yosef och Yasin. det var kuul! Spelade lite fifa med Yasin, fast jag var inte den bästa, han vann över mig "/ Vi fick väldigt god mat, hehe, kollade på film och kittlades. När vi åkte hem, ca halv ett, så var det -19 ute! KALLT! 

Idag blir det städning och plugg. Måste bli klar med so-grejen! Fast som tur är har jag till på fredag, pfeew! Sen ikväll kommer Sundbloms! Det är allt kul det :)

Men måste kila ner och äta frukost nu, så ha en underbar dag allihop och läs www.imnotdown.blogg.se den är väldigt bra.

 
Jag på julafton

Hemma!

Kom precis hem från skolan, woho! Idag var det ännu mer onödigt att komma till skolan (började 09,00 slutade 10,30...), vi hade bara utvärdering av halv året med restan av NVDES07/08/09. Sen belv det muntligredovisnig av det man hade kommit fram till. Vi fick lite godis, och nytt schema som är JÄTTEBRA! Love it!
Måndag: 08,50 - 16,30 (samma som förra året)
Tisdag: 09,30 - 14,00
Onsdag: 08,00 - 14,50
Torsdag: 09,25 - 16,00
Fredag: 09,30 - 12,50 (bara två lektioner!)

Okey, vissa dagar är inte det bästa... Men är nöjd att det inte blev värre. Fick också Bild och Form på schemat. Ska bli kul.

Nu blir det flashforward, har inte sett avsnittet än, äter när mamma kommer hem från jobbet. Vilket borde vara snart innan jag svälter igen :P


Glee

Började skolan idag, det var så onödigt! Vi hade datorkunskap, där vi gjorde inget. det fanns inget att göra... Jag och Elin spelade lite spel, där jag vann ^^, Sen blev det lunch och sedan matte där jag, Madde, Mickis, Josso och Sally satt och pratade om massa saker. Och när matte lektionen tog slut, gjorde även skoldagen. Klockan 13.15. Kul. Så gick hem slappade, pluggade lite so, slappade och forsatte plugga. Så det var allt, imorgon blir det ännu kortare, ska till skolan 09,00 och göra en utvärdering och få lite papper och scheman slutar ca 12. Kul? Nää inte precis.

Så ska fortsätta plugga innan det blir GLEE på 4:an.





Äntligen New Moon!

Ja, ni läste rätt. Idag blir det äntligen New Moon! Skulle ju ha sett den i söndags, men Linnea vill inte se den. Fast lite skumt var det för jag och Anna hade redan bestämt och Linnea frågade om hon fick följa med, men sedan ändrade våra planer totalt... Men nu blir det New Moon iaf, dock inte med Anna utan med Mamma och Neea. Mamma har inte sett filmen innan, så vi tyckte det var dags nu.

Så måste kasta mig över so-böckerna innan vi drar till bion.





Hittade den här bilden på www.thefanpire.blogg.se 


Ingen är perfekt


Omegle.com

Vaknade för ca 20 min sen, så skönt att sova :)
Igår var det julgransplundring med mormor, kul! Sen kom min kusin Yasin, han skulle hem till mormor sen efter, så vi spelade lite mario på Wii. Sen skulle de hem till mormor för vi skulle till familjen Schönberg och fira liljulafton. Det skulle ha inträffat för ett tag sen, men folk blev sjuka så det blev igår. Jag fick en chokladbok och en chokladfundy elr va det nu heter x) Men det ska bli kul att pröva!

Idag blir det dock bara P-L-U-G-G, så tråkigt... Men måste börja med SOn nu, imorgon är det skola igen :'( vill ha lov fortfarande!!

Läste på en blogg att i Söndags då jag m.fl va på bio så träffade vi Jane från mammas pojkar som gillade Bobby. Tja, jag hade ingen aning om att det var hon, men iaf. Hon var där med hennes mamma och lillasyster och hon frågade mig om det var okey att de gick före i kön för Alvin och gänget hade redan börjat. Och det var helt okey. Hon verkade väldigt snäll, hade fått uppfattning om att alla som medverkade i Mammas Pojkar skulle vara väldigt Bitchiga... Men nu ska fröken Isabella inte vara så fördomsfull.

Jane och jag tror att det är hennes syster.

Jag har aldrig sett programet, så hade ingen aning om vem det var. Men kompisarna började genast viska om "Är det hon från Mammas Pojkar?" "Omg tänk om det är hon!" Värsta coola grejen ju -.-

Btw, roligaste hemsidan som Patricia visade för många dagar sen.
http://omegle.com/ <---- kan man chatta med främlingar! Och vissa är sjukt knäppa. Som jag skrattar x)

Men nu är jag hungrig, ska gå ner och äta lite frukost...

AVATAR






the hillywood show

Såg denna hos Ids, väldigt kul. Kolla!


Ljudet försvinner 0,53 men annars underbar :D


O'boy!

Var hos optikern idag, skaffade två nya glasögon och 30 par linser. Så nu lär jag nog se ett och annat i framtiden. Hade ont i ögonen pga av förkylning så led när mamma och jag skulle handla present till Clara, det blev en tröja från gina. Men sen så skjutsade min snälla mamma mig till Ids :D Där vi åt lunch med hennes systrar och hade otroligt kul! Sen surfade vi runt lite på datorn, hjälpte Eldri med facebook och kollade på extra material från HP6 + lite HP7 trailers. Haha, va vi skrattade. Vi upptäckte också att han som spelar Draco Malfoy (Tom) är mycket snyggare i verkligheten än va han är i filmen! Och han verkade mycket rolig. Iaf, sen skulle Ids på träning så jag fick pallra mig hem till mig, där jag bara har ätit middag och slappat. Måste börja med SOn snart, så det får bli imorgon.


Bells och Ids <3


Morsning

Sitter här och väntar på att Linnea och Anna sak äta klart frukosten... Annars så går jag ner och börjar på min. Vi ska nämligen bestämma va vi ska hitta på idag, det lutar mot Avatar, fast jag såg den för npgra dagar sen... Men då ska vi inte se den i 3D iaf, det är för dyrt! Sen ska vi säkert vara hemma hos någon också, frågan är bara vem?

Somnade inte förns efter 3 igår, hittade Alicias nintendo och började spela -.- Ska börja vända tillbaka på dygnet snart!

Hittade den här videon, väldigt imponerande måste jag säga, kolla på den!


Men nu går jag ner och tar en macka, så ha det gött ^^

030110

Nu har jag och L tittat klart på en av mina julklappar, andra säsongen av Gossip Girl. Älskar den serie i både böcker och tv-serie :)
Så, va händer imorgon. Tja, ska kanske på bio med Anna och Linnea skulle se på New Moon först med det blev lite ändringar, så det kanske blir Avatar igen, en mycket bra film dock. Sen ska vi kanske träffas hos någon. Tja ska upp imorgon vid elva och bestämma det med dem.

Pappa vaknade nyss, så måste gå och lägga mig...


020110

Okey, jag vet att jag inte har uppdaterat sen förra året ^^ Men har inte haft någon lust att skriva... Så kan berätta lite snabbt va som har hänt.
Mickis åkte till Thailand - kom hem igen.
Bakade med Josso och Madde
Skolavslutning med pizza, pulka och film. SUPERKUL!
Träffat kusiner från Thailand!
Julafton
Släkten kommer igen 25/12, en del av den iaf
Bästa julbordet, hos familjen Fyksen Sooaru! :D
Ser på Avatar den 29/12 väääldigt bra film :D
Skaffar linser ^^
David och Malin firar nyår med oss
Blir sjuk -.-

Är fortfarande sjuk, vilket är så DÅLIGT! Ska nämligen träffa lite kompisar imorgon, så ska vara frisk då! Men, men så det har varit årets sämsta dagar... Och så måste jag börja med min SO grej som ska vara klar till andra lektionen. Men vi vet inte hur schemat kommer att bli. Nu får det vara nog med sura miner, ska kolla på Gossip Girl med L snart. Ska vila så jag blir minst 75% frisk! Och Ids om du läser detta, vi måste vara inloggade samtidigt så jag kan få de übersnygga bilderna :D
Men måste kila, hoppas ni får ett bra lov :D
Ciao

Sofia på julafton :)

Jag och min coola kusin Yasin :D

Carro med en Bratzdock, fick leta reda på de i källaren så att de hade något att leka med tills tomten kom med julklappar. Fast jag skulle dock vara med, för Sofia pratar engelska (liite svenska, kinesiska, thailändska + fler är jag säker, hon är 4 år...) och Caroline bara svenska (liiita engelska, hon är 7år) så jag fick vara tolk x)

Bells och Ids <3

Och jag såklart, hemma hos Ids :)

RSS 2.0