"Om vi slutar mäta oss med de som har det bäst. Skulle vi nog märka, vi lever i en FEST!"

Anledningen till att jag inte bloggat är för att jag har det så bra! Sen senaste gånge jag bloggade så har jag blivit 17, då jag hade en mycket bra födelsedag ;) Sen har Victoria och Daniel gift sig, då var jag utanför slottet. Det var ett så romantiskt bröllop! Sen har jag städat rummet, träffat Alice, varit hos Frida, varit hos Sundbloms och firat midsommar med Fyksen Sooaru, vilket var som alltid SJUKT KUL! Och i år var lite av Sundbloms och en familj med, då spelade vi fotboll mitt i natten :) Och nu har jag packat! Sticker till Spanien imorgon!! Gud vad jag längtar! Har bara packat bikini, linnen, shorts och klänningar i hundra olika färger. När vi väl kommer ner så är Familjen Larsson nere redan, vilket är jätteroligt! Sen kanske i slutet av semestern kommer delar av Sundbloms ner till oss. Vilket jag hoppas för det vore verkligen superroligt! Jag tänker också se till att bli brun som en pepparkaka! Har just nu fulaste brännan x) Riktig bondebränna! I torsdags hade jag "brottarlinne", ett sånt där det går ihop på ryggen och så det ser inte klokt ut på ryggen just nu! Sen har jag också bränna från mina glasögon, har liksom ljusa sträck i ansiktet x) Ibland blir det inte alltid rätt ;)

Nu ska jag äta tacos, mumsigt! =D

Jag i Spanien förra året, på väg  mot klippstranden där vi grillade med Larssons ;)


Röda fötter

Är helt slut. Har ont i nästan hela kroppen. Vill bara sova.
Igår och idag så kastade jag mig i marken, inte en gång utan flera. Personer ramlade på mig och det var kaos.
Det var improvisation med Sabina, Joel, Jonas och Joar. Otroligt roligt! Våran pjäs handlade om ett gymnastiklag som var jättedåliga! Så när vi skulle göra alla saker ramlade vi bara hela tiden. Vi hade fått ordspråk - Hellre fly än illa fäkta, vilket vi gjorde denna föreställning. Vi sprang iväg då vi insåg att vi skulla misslyckas totalt. Hoppas ni fattar x)

Idag hade vi vårt efter längtande VATTENKRIG! Jätteskoj! Jag blev så nerdränkt av vattenpistolerna x)
vi fick också hålla på med ansiktssmink, då jag målade mina fötter till röda converse. Mycket fina, men det kleta ut sig under vattenkriget... Så nu är mina fötter röda. Tog dock inget kort när de var som finast, så det kommer bara att finnas i minnet.
Vi fick också sjunga en truddelutt, dansa och ha skoj.

Tja, det var väl det jag ville skriva. Ha en trevlig fortsatt dag :D

T.E.A.T.E.R

Har haft en jättetrevlig vecka på teatern. Vi är 28 personer i alla åldrar. Alla är så snälla och roliga så jag bara längtar till det blir teater igen! Vi har gjort en massa improvisationer, sjungit låtar, dansat, spelat hotellet och framförallt skrattat. Idag skrattade jag så mycket under en impro att jag ramlade ner i gräset! Och vet ni vad det bästa är?! Det är 2 roliga dagar kvar =D Var av den sista dagen (då vi gör några av de roligaste sakerna under veckan händer) är min FÖDELSEDAG! WOHO! Haha, jag älskar att fylla år. Hihi.

Imorgon är det vattenkrig på teatern och då ska det allt krigas! Jag och Alice, en liten flicka på 13 år som jag är kompis med, tävlar mot varandra. Men kommer också att blöta ner alla andra också ;) Höhö, det brukar vara tradition att hälla vatten på L8, Helena och Kajsa (ledarna).

Är bara så GLAD just nu. Skulle kunna le åt hela världen. Blev inte ens irriterad på en person idag, vilket jag alltid brukar bli! Fatta vilket skillnad jag gjort :)
Kommer låta som värsta tönten (??) kanske. Men iaf. Teater-folk får mig verkligen på gott humör. Vilken ålder de än är. Mår bra av att vara på teatern. Som det är just nu skulle jag inte kunna tänka mig att sluta! Har räknat efter och jag har gått cirkus 10 år på a la carte teatern! Det är nästan hela mitt liv! Och när jag var mindre så gick jag på en annan "teater". Hela livet med teaterapor.


Ulrik







Jag har det bra, mitt liv rullar på
Ibland har jag tråkigt, vad sakta tiden går Men oftast har jag roligt, då känns allting bra Idag är en bra dag, idag är det bra Tänk om man satte allt i perspektiv Man kunde vara fattig och sjuk i ett annat liv Inte ha några vänner, familj eller nån hund Ingen som bryr sig om en, ens för en liten stund Men jag har det bra idag Jag har det bra idag Det är en vanlig dag och jag har det bra Jag har det bra idag Varje dag dör det människor Gamla och unga, stora som små Sånt är livet, svårt att göra något åt Men just nu idag så har jag det bra Jag har det bra idag Jag har det bra idag Det är en vanlig dag och jag har det bra Jag har det bra idag Allting handlar om relativitet Man jämför sig och mäter om så i hemlighet Men om vi slutar mäta oss med de som har det bäst Skulle vi nog märka, vi lever i en fest Jag har det bra idag Jag har det bra idag Det är en vanlig dag och jag har det bra Jag har det bra idag Jag vet inte om ni tycker som jag Men just nu idag så har jag det bra Jag har det bra idag Jag har det bra idag Det är en vanlig dag och jag har det bra Jag har det bra idag

Run Joey Run

Här kommer en sjukt bra video =D Killen i början (som sjunger, ligger på rygg och har tuppkam) är enormt snygg! Serien som videon utspelades i heter Glee och går 18,00 på Söndagar ;)



Den andra är med Disney, haha vad rolig :D

Spotify

Sommarlov. Känns så underbart att kunna skriva att jag har SOMMARLOV! Det har ju nästan gått en vecka ;)

Igår var jag och min familj hos Annika, min morbros fru som fyllde 40 år. Stort grattis till dig Annika! Men där festades det allt i alla åldrar till små bebisar på några månader till gammla mormödrar. Fast på slutet somnade jag i soffan. Som alltid. Dagen efter var man väldigt trött och glad över att det inte är skola imorgon ;) Men jag ska på teater läger! Det ska bli väldigt roligt :D Vilket det alltid brukar vara på teatern.

Håller på att fixa med låtar till spotify, har någon en låt jag kan välja?? Sitter och lyssnar på gamla Disney sånger och får en massa minnen tillbaka ;) Just nu är det Skönheten och Odjuret med Céline Dion och Peabo Bryson. Sjukt fint de sjunger! Om jag skulle kunna sjunga så där vackert skulle jag dö lyckligt. Låten finns lite längre ner om ni vill lyssna :)

På tal om Céline Dion, hon ska få tvillingar! Blev jätteglad för hennes skul! Hon och hennes man har försökt i flera år att få barn och nu får de tvillingar! =D De har redan en son på 9 år men de ville gärna ha ett till barn.



HAR GÅTT UT ETTAN FÖR ANDRA GÅNGEN!

Det var nästan en månad sedan jag bloggade. Anledning: jag hade ingen lust. Tyvärr så blir det så ibland...

Men nu har jag SOMMARLOV! Jag har gått ut ettan för andra gången nu! Nej jag har inte gått om, utan ettan i lågstadiet, remember? Fast än så länge så känns det inte som det... Jag har bara varit sjuk, tittat på film och städat. En helt vanlig lördag här hos Pettssons, typ.
Det är bara sjukt skönt att inte behöva stressa med läxor, prov eller gå upp tidigt på morgonen. WOHO!
I onsdags hade jag och några i klassen planerat att tälta på Lida. Jag hade sett framemot det heeeela vårterminen. Vi hade handlat mat, ätit mat på Grekiska kolgrillsbaren och jag och Sally var på väg hem till mig för att packa. När jag hade packat och vi satt och tittade på film kände jag mig inte alls bra helt plötsligt så jag skulle gå in på toa. Och som en blixt från klar himmel började jag spy. Jättemysigt -.- Så jag berättade för Sally att jag inte kunde följa med! buhuuu :'( jag var tvungen att stanna hemma och spy istället för att umgås med mina kära vänner. När Sally hade gått låg jag och tyckte synd om mig själv och fällde en och annan tår för att jag inte fick följa med. Skulle gjort vad som helst för att bli frisk och åka ut till Lida. INGEN bra start på sommarlovet! Så är bara sur och känner mig som en utmobbad spyfluga. Nej inte riktigt, för de ringde och pratade med mig runt 8:a och berättade lite roliga saker. Vilket gjorde att jag kände mig bättre.
Fast sitter ändå här och är arg på mig själv! Varför bli jag SJUK då jag ska hitta på något kul?! Det var liksom sista grejenvi skulle göra  tillsammans innan alla reste/jobbade under sommaren. Madde åker iväg imorgon, Sally på måndag och jag om 18 dagar. Usch! Ska se till att träffa de andra under de andra 18 dagarna som jag är i Sverige. Sen drar jag ju till Spanien! GUD VAD JAG LÄNGTAR!!!!

Nu kommer lite snyggingar från NVDES09 från skolavslutninge :)

Mickis, Josso, Sally och Jag! =D 

Madde, Tony och Michael! :D


1 Januari 2010

Det sägs att om man startar ett nytt år, så kommer resten av året vara likadant. Har aldrig trott på det innan. Det kan bero på att jag läste det i NEMI en morgon i December ;)
Men iaf, nu är det så att jag började 2010 med att vara sjuk. Den 1 Januari 2010 hade jag feber och mådde inge bra. Efter ett tag blev jag mega förkyld. Sedan fick jag influensan i en vecka. Sedan förkyld osv. Och i onsdags blev jag magsjuk. Är lite krasslig fortfarande. Men är det inte konstigt? Att under 6 månader har jag varit mer sjuk än jag varit under flera år?
Kom ihåg i 8:an och 9:an då jag fick pris för minst frånvaro i klassen. Och nu har jag mycket mer än jag brukar, allt gilltigt såklart.

Förstår inte hur det kan gå till? Att jag får ett år som är likadant som den första dagen på året? Sitter det mentalt? Så jag går omkring och undrar om jag alltid kommer vara sjuk detta år? Eller stämmer det faktiskt? Att jag och många andra får ett likadant år som 1 Januari?

Jag ska iaf se till att vara jätteglad nästa år och INTE sjuk ;)


RSS 2.0