Bella & Tyra Show

Tittad nyss på Bella & Tyra show. Usch vad jag ogillade Tyra. Bella var vekligen den snälla tjejen, Kissie var väldigt kaxig, men Tyra. Shiet, hon var som kissie fast i 25 års åldern. Visst, jag vet inte hur hon är i verkliga livet. Men som hon var i deras show så verkar det inte något att ha. Tyckte lite synd om Kisse (alexandra).

Iaf, i torsdag till idag så var jag på min kompis landställe. Hur mysigt som helst! Kändes som att bo i en liten by runt 1800 talet. Ibland. När vi inte tittade på TV x) Men annars hade huset kvar samma stil, vedspis, rummen var likadana som om det var 1800 talet (?). Sen bodde det 4 ekorrar i huset! Och de var så orädda de gick omkring runt fötterna på en. Jag som är vääärsta fegis vad gäller djur "gömde" mig bakom mamma och liksom använde henne som sköld. Tänk om ekorren skulle klättra upp på mig! När i gick in kunde jag slappna av ;) Men eftersom det var så OTROLIGT bra väder ute så satt vi och målade en "kör sakta" skylt med en ekorre på ;) Så att de inte skulle bli överkörda. Under tiden vi var ute fick jag mig lite bränna. Känns väldigt bra!

Katie, kvinnan vi var på landet hos bland annat, gör de mest otroliga smycken! Gullig som hon alltid är fick jag ett armband, där jag fick välja stenar och berlocker. Superfint! Har ett hjärta, peace, blomma och ett X som står för puss på engelska. Stenarna hade ett coolt namn som jag inte kommer ihåg men de är ljusgrönblåa och så är det klot med olika mönster som sitter var 6de sten/berlock. Fotot blev fail, så det kanske inte kommer upp något.

Ska gå ner till Linnea och kolla om hon vill ha lite chips ;) Fast tror inte att vi har något... Sen ska jag sooova! Ska kanske på magdans imorgon med mamma lilla. Skoj.
Juste! Har ni sett den nya eclipse scenerna som finns på olika blogga?! SJUTK BRA! Längtar =D

Sov gott nu alla
Mon amor ^^,

Butterfly fly away

Vaknade halv nio imorse, vet inte vad jag tänkte med då jag ställde klockan en timme senare än vanligt... Så jag sprang omkring som en galen gris medan jag försökte hinna i tid. Hade idrott första lektionen så fick packa ner alla idrottskläder samtidigt som jag borstade tänderna. Men som tur var han jag i tid.

19 skoldagar kvar nu! Fatta vad underbart :D Jag och mina kompisar tälta på lida, yeeeaaaah! Ska bli väldigt kul! Sen ska NVDES09 spela (?) paintball, spännande. Har aldrig gjort det innan, så det ska bli kul. Jag längtar sjukt mycket efter sommarlovet. Det kommer hända så mycket kul! Men tyvärr så kommer jag missa en del när jag är i Spanien... Tjejorna ska till maddes land vilket jag inte kan följa med till :( Sen missar jag lite biopremiärer, så får ta igen när jag kommer hem igen ;) Ska ju till Göteborg och ungefär samtidigt kanske mina kompisar ska dit också! Kulkul!

På torsdag ska jag till Cattis land till lördag. Det är jättemysigt där! Och Kaite lagar den godaste maten som finns!  Haha, sant som det är sagt :P

Mamma ropar ska hjälpa till att bära bord och stolar. Hare gött :D


Mysigt

Om ca 1 timme och 45 min så blir jag hämtad av Mickis och Josso för vi ska åka till Bredäng för att titta på Sallys teaterföreställning. Vilket ska bli mycket skoj, jag ska också se till så jag kan gå och se Jossos föreställning också ;) Tror hon har på Onsdag.

I skrivande stund sitter jag under en värmefilt, äter Haribo-björnar och tittat på flashforward. Vilket är en sjukt bra serie! Den handlar om att hela världen får en blackout och ser in i framtiden. Man får följa hur FBI letar reda på hur allt börja osv. Bra är den iaf =)

 
Min föreställning förra året ;)

Dag 9, Maj

Jag har ont i örat "( Det är som en knöl på öronsnibben som gör så in i skogen ont :'(
Igar var jag med Alicia till hennes skola, kul men väldigt kallt. Därefter åkte jag och mina systrar till Heron City och åt fett god kebab och såg på The Last Song. Den var väl helt okey, väldigt sorglig... Så alla i biosalongen satt och grät. Förutom jag. Jag gråter aldrig till filmer. Vet inte varför, det bara blir så, visst kan jag känna att det är på väg med tårar. Men innan jag börjar gråta är det sorgliga i filmen över och jag är inte ledsen längre. Senast jag grät var till Titanic som jag såg för flera år sedan. Där fick ni reda på lite fakta om mig.

Idag ska jag troligtvist till Sallys föreställning :) Skoj, ska prata med de andra tjejorna om de vill följa med. Lät som Josso ville det ;)


Hej Nalle Puh

Idag åt jag och mina käraste vänner på grekiska kolgrillsbaren. För det var potatisbullar och blodpudding i skolan och vi hade håltimme från 11,20 till 13,30 så vi stack till centrum och åt mycket god mat! Vi kände oss fancy när vi satt där med massa vuxna ;) Och som vanligt pratade vi i massor ;)
Inga bilder kom dock eftersom vi var spontana och tog inte med kamerna. Madde och Josso köpte Harry Potter 6 gör 50 kr :O

 


haha skoj va? ^^,

Halva klassen hade engelska nationella idag, hörförståelse. Och gissa vad som hände när jag hade de sista sidorna kvar. Jo jag får NALLE PUH LÅTEN I MIN HJÄRNA! Fatta vad irriternade! "Hej Nalle Puh. Hej Nalle Puh. vad är det för äventyr du ska ut på. hej Nalle Puh. Hej Nalle Puh. Du din goa dumma lilla björn. ... Ior en åsna är hans vän och kängu och lille ruuuh." och så vidare. Så när jag försökte konsentrera mig texten började låten i mitt huvud vilket gjorde allt svårare. Buhu :( Hoppas det gick bra, sen efter skolan så gick jag med Madde till kvarnen där vi köpte Ben och Jerry glass (som man kan köpa grån GB för ca 23kr) som hade extra pris så det kostade 8 kr! Den var feett god ;) Och nu har jag bara degat i soffan, ska titta på cougar town snart ;)


Sunshine

Solen skiner, yeeah! Och jag seg som vanligt gåt fortfarande i min vinterjacka :O Shame on me! Fast det är fortfarande lite kyligt på mornana då jag cyklar, så då är det skönt ;) Men på vägen hem dör man av värme! :S
Igår var jag barnvakt till två av Sveriges sötaste ungar! Mina kusiner Sofa och Christian. Jag plockad upp dem från dagis sen gick vi till en lekplats aka båtparken sen fick de äta glass i stora lass. Sjukt söta ungar!





Rubriken

Hade väldigt mysigt hos mina kära kusiner. Sofia fick såpbubblor och asfaltskritor, så vi lekte med dem. De var lika gulliga som alltid!
Ska på onsdag sitta barnvakt åt Sofia och Chrisitan eftersom jag slutar halv två. Ska bli kul ;) Eftersom min släkt är så stor och smart har jag nu fått 3 mattelärare x) Erik, min äldsta kusin tyckte att jag kunde komma över till universitets biblioteket och plugga matte. Haha vad jag kommer känna mig liten där om jag åker dit x)
Idag började Glee också, woho! Klockan 18,00 på 4an. Sen blir det Gossip Girl =D Bra slut på en jättebra dag!



<(")

Idag ska jag till mina kusiner i segeltorp! Ska cykla dit eftersom der är ett väldigt härligt väder eftersom det är SOOOOOOOL uteomhus! Hallelujha!

Igår var ju Anna, Kristoffer och Alexander på middag hemma hos oss och då bestämde föräldrana att vi skulle åka till Liseberg i Augusti! Super kul :D Precis efter Spanien så kommer vara brun =P 

Dagens bloggtipsEldirs nya blogg ;)
Dagens filmtips: A walk to remember. Sjukt bra, blev förälskad i den från första stund!
Dagens humör: Glad Glad Glad!!
Dagens kläder: Kalasfin


Nytt inlägg

Hej, jag vet att jag ar varit DÅLIG på att skriva. Men har haft massa stora prov de senaste veckorna som jag kände att jag behövde lägga ner tid på. Så förhoppningsvis så ska det bli bättre nu ;)
Veckorna har varit precis som alla andra skolveckor, fast med massa prov hit och dit. Men i torsdags var jag på Alicias och Claras föreställning som var mycket bra, fast mycket fnitter ;) Sen igår var det ju valborg, så Fyksen-Sooaru kom på middag vilket var som alltid JÄTTEROLIGT! Vi stack ner till brasan en timme eller så innan vi cyklade tillbaka till mitt hus och tittade klart på en film. Tog en massa fina bilder som kära Ids har på sin kamera. Så de kommer upp när hon laddat över dem till the computer.
Idag blev jag väkte väldigt tidigt för att familjen skulle titta på när min kusin hade SM-tävling i Judo. Fattade ingenting om regler och sånt med jag tycke att min kusin var väldigt duktig! Under pauserna spelade jag, Linnea och en annan kusin fotboll, där jag visade mina skills...
Vi ska få gäster senare på dagen och imorgon ska vi fira min söta kusin som fyller 5 år! Grattis till Sofia :)
Men nu måste jag läsa lite engelska. Jippie...


RSS 2.0