FÖRSTA ADVENT

Idag var jag med mormor i kyrkan, storkyrkan, på första advent gudstjänst. Det var sådär, predikan var JÄTTETRÅKIG höll typ på att somna så jag började rita på ett papper som man fick. Men annars var det kul, kunde sångerna och sånt. Sen gick vi runt i gamla stan ett tag och kollade i de "röda stugorna" där jag och syrrorna fick brända mandlar :D Gick inte där så länge för söta mamma har något knäppt med ryggen :( men som vanligt gick vi till NK och kollade på deras skyltfönster (bilderna är längre ner) de är lite söta.
Åkte sen hem för att pyssla, men det blev inget för varken mamma, mormor eller någon av mina syskon orkade göra det så jag försöker att göra en pärlplatteängel. Fast fick göra om den lite med färgerna och så. Blev inte riktigt klart med den, ska fortsätta imorgon. Åt middag och kollade på Gossip Girl, inget bra avsnitt idag tycker jag, men, men. Kollade på lite gamla Ugly Betty innan jag drog hit.

Igår julpyntade familjen :D <3 Så nu är mitt hus juligt och fint! Nu ska jag bara städa mitt rum ordentligt innan det blir julstämning. Har sparat till en bok till min kära syster, men det visade sig att hon köpte den i fredasgs!! Blev fett sur på henne så jag vet inte vad hon ska få... Kanske ska hon få städa mitt rum som  straff för att hon förstörde min julklapp?? Fast ska komma på något bra...

Det är BARA 4 veckor och 4 dagar kvar till Julafton! :D

BILDER:

erty

oug

luofi

jkg

Bildkvaliten suger eftersom jag tog bilderna med min mobil...


Snark

Nu är det så här att min hjärna är helt mos kvart i tolv så jag vet inte vad jag ska skriva.


Hellu

Igår var Hökarängsskolan ledig :D Det hade nämigen varit öppethus på lördagen, men jag gick inte för hade andra saker att göra. Men jag fick ledigt iaf. Så jag drog hem till Patricia där vi kollade på TV, spelade konsitgt kortspel, spelade SuperMario och pratade. Vi gick en sväng till Lidel för att köpa proviant... När vi var påväg till Patricia så såg vi en buss som hade "halkat" så bussen stod som ett V. Den stod så i flera timmar. Pappa kom och hämtade mig hos Patricia för jag orkade inte åka hem i snöovädret... Men när vi hade kommit en bit var det VÄRSTA kön, så vi blev sittandes i den en stund. Så när jag kom hem var det bara att byta om till basketkläder innan vi åkte vidare till träningen. Också denna gång såg jag en buss som stod i ett V.
¨

så det så

Just nu är jag lättad över att det löste sig <3


VILL INTE VARA FÖRKYLD

Alltså, om någon av er har råkat ut för mina, Patricias och Sofias skämt... Bra för er, då har ni gjort tre personer glada idag :P Idag höll vi på att ringa till massa folk och vissa trodde 100% på vad vi sa. För oss var det sjuktkul men kanske inte lika kul för er.... Men, men har skaffat ett nytt nummer, Comviq, fick det på gymnasiemässan, startpacketet alltså. Ring mig, har inte mycket pengar så jag tänker inte svara på sms... Även om ni har comviq + att det är mer personligt med telefonsamtal. Så ring mig om du får lust! 0705114966.

Klädsel idag:
Blå nyinköpt tröja med linne under och svarta byxor. Har ingen bild på det så ni får tänka hur det ser ut...


Helgen

Helgen började med gymnasiemässan "/ Trodde att det skulle bli lättare med mässan, men det blev nästan bara svårare. Hittade ett kul gymnasium, fast det låg i Lysekil, vem jag tänker inte välja det. Det blir nog Huddinge gymansium för mig som bor i en komun som inte "släpper iväg" sina ungdomar till Stockholms skolor... På mässan träffade jag en massa människor, var med Sofia och Mathilde mäst. Sen vid två - tre tiden åkte jag och mamma till Farsta Centrum för att köpa en klänning till henne och skor till mig. Fast istället för skor blev den:

4 Nagelack, blå, röd, rosa och svart
Naglar
Blåa strumpbyxor
Röd kofta
Blå kofta + blått linne
Vit kofta
Svarta vantar
Vita vantar
Svart mössa

Det här kommer antagligen hända alla om det inte har hänt på någon förut, men när jag skulle köpa de sista varorna kom det upp "Köpes medges ej", tjejen i kassan sa att det hade varit lite problem innan med kortdragaren så jag drog igen och samma sak hände igen. Så mamma fick rycka in och betala. Jag var 100% att jag skulle ha pengar kvar på kortat så jag gick till en bankomat för att kolla och då stod det att jag hade förlorat en summa två gånger på samma dag. Jag fattade inte först men sen kom jag ihåg att Cubus sa att det blev något fel när jag drog så jag skulle dra igen. Så alltså hade Cubus dragit summan två gånger från mitt kort. Mamma och jag tänkte gå tillbaka, men det hade stängt så vi ringde och fråga hur vi skulle göra. Vi kom fram till att pappa kunde ringa dem på måndag och fixa det. Tur det!
På kvällen hyrde vi två filmer, Superman returns och I am legend. Såg inte riktigt klart på Superman, somnade mot slutet, och I am legend var okey, lite läskig bara, men om ni gillar sånt är den nog bra.

Idag var jag, familjen och mormor på Taxinge Julmarknad som vi alltid brukar gå på. Vi köpte en massa julsaker, träffade våran granne och handla. Fast idag var det mäst mamma :P Jag fick ett kanderat äpple med choklad, det var en konstig blandning... När jag satt i bilen såg jag att jag hade ett sms från Patricia där det stod SNÖ :D:D:D Och i Taxinge regnade det bara så jag trodde att hon hade blivit knäpp, men när vi hade kommit iväg så vi hur det började komma mer och mer snö :D Jippi med snö, det är den bästa julstämningen ever! Men jag har inge vinterskor, mamma och jag glömde att handla det igår så vi ska till Farsat imorgon efter skolan. Men jag ska gå runt där i typ två timmar själv...

Ikväll är det GOSSIP GIRL :D Yeay! Och som vanligt kommer jag att sitta bänkade framför TV:n 19:00 - 21.00 för att se Gossipr gilr och Ensam mamma söker.

Klädsel:
Vitt linne, Svarta byxor, blåa strumpor och en palestinasjal.
kuityfgv
Bilden suger, men orka bry sig....

Har varit ...

Har varit på gymnasiemässan idag, det var okey. Träffade typ alla som jag känner :P Jag, Patricia  och Zeineb vandra runt i två och en halvtimme...
När jag kom hem åkte jag och pappa till vårdcentralen, för jag har skit ont i halsen. När vi kom dit stack de ner en "glasspinne" i halsen på mig, sen gick jag till ett annat rum där jag fick en lång "tops" i halsen så att jag fick äckliga kräksreflexer, BLÄ! Sen fick vi gå tillbaka och då sa läkaren att det inte var halsinflus eller nått annat. Det vara bara ett virus som skulle läka sig själv, men vem vill ha ont i halsen i flera dagar???


Oki doki

Är trött, men tänkte bara kolla in min sida lite, och då såg jag att några människor hade börjat skriva saker om/till varandra här. Och chilla med livet, om ni vill bli sura, bli det någon annansstans då, okey? Det är bara om man ger mig lite tips eftersom jag är ny, men det är också lugnt att ni skriver att jag inte behöver skriva det. Men börjar inte bråka om vad JAG får skriva eller inte. För det är ju ändå jag som är ägaren.

Krusbär

"I only give u one clue, Joe"

Idag var icke en bra dag för jag har ont i min hals.... :( Det ända som var lite plus i kanten var att jag fick tillbaka min S500i som hade varit på laggning <3 Så imorgon ska jag övertala Sofia att skicka lite låtar till meej!¨
Har utvecklingssamtal imorgon, vill inte det! Har sänkt mig i SO och kanske i andra ämnen, hatar prov, läxor och allt annat!
Ska på gymnasiemässan på fredag, jag, patte och zeibnosa kommer gå vilse, vissa mer än andra :P Malin och Sofia lämnade oss för att gå på torsdagen istället, trååkigt!

Orkar inte skriva mer, jag har SO prov imorgon, så jag ska gå och sova eller åtminstånde stänga av datorn för att plugga...


!Jeh

Eftersom jag går i nian så har ju ett val att göra, vilket gymnasium man ska gå på. Och på torsdag till lördag är det ju den "kända" mässan i älvsjö. Jag, Patricia och Zeineb tog en halvdag ledigt på fredagen för att gå runt och kolla.
Idag har jag teater och min kära kompis Frida är i Hawaii för att ha semester och för att hennes mamma är med i en tävling, men de kom på femte plats, men jag tycker att det är jättebra för de tävlar ju mot typ alla i hela världen :D Men jag  lääängtar tills hon kommer hem igen lika brun som en pepparkaka lagom till jul :P

Klädsel:
Vit stickad tröja, svarta byxor. Här kommer en bild på det! :D
Moi
Typ så såg jag ut idag, fast inte med namnbrickan :P

Jul, jul, strålande jul

Igår smällde det! Vi började med att baka lussbullar igår! Det är fett najjs med jul, att förbereda en massa med bakning, ljus och paketer! Och min mamma är en riktig julfantast så jag har nog fått det från henne :P Och eftersom hela släkten är hos mig så har vi en massa saker att göra, fast de får göra en del... Så som sagt bakade vi lussebullar igår och pepparkakor, både bruna och svart och såklart lyssnade vi på lite julmusik :P Mamma bakade ett julbröd också, men då var jag inte hemma! Anledning till det var för att jag hade vunnit biljetter till HSM3 - sing a long! Det var två biljetter och snäll som jag är tog jag med Patricia som jag hade lovat :D Hon hade ju inte sett den så hon kunde inte en låt, medan jag kunde alla (typ) :P Det var galaprämier på filmen så jag satt brevid hon som spelar Eva i Eva och Adam :P Och bakom mig och Patricia satt Molly. Jag och Patricia fick påsar med lite grejer och så hitta vi en finfin present till Sofia för att hon inte skulle blir sur på oss för att vi inte hade sagt något till henne :P

Nu blev det väldigt mycket dagbok, men det första handlar ju litegran om anmälheten och det andra var ju för att jag är så grym på att vinna (??)
Idag har min Blogg varit aktiv i en vecka *stolt* och lika mycket som det var söndag för en vecka sen är det de nu med så GOSSIP GIRL går på TV! :D Är lite deppig över avsnittet, men man kan ju inte låta TV-program styra ens liv (eller inte allt för mycket iaf :P)
Här kommer en bild på Taylor Momsen/ Jenny i Gossip Girl

Taylor Momsen 

Klädsel för idag:
En vit t-shirt med nått svart runt halsen, jeans, en gul och en grön strumpa :P


Maj maj måne, jag kan lura dig till Skåne ;P

Vad är det för mening att klippa sig när det typ inte är någon som märker det?? Men idag har ju några märkt något ;P Fast jag skulle nog vilja klippa en helt ny frisyr som jag gjorde i femman när jag klippte av halvahåret :P Men det är ju alltid läskigt innan man vägar prova nya saker, men idag slingade jag håret för första gången! Yeah! Jag fick ha fulaste mössan på mig, men min gulliga frisör lät mig sitta längst bort från fönstret (tack till dig! <3)!

Idag var det en skojig dag med mina kompisar, vi flumma runt jättemycket så www.paty.blogg.se pappa blev typ arg på oss några gånger, men vi kan inte hjälpa det "/ 
 
REKLAM!!!
www.paty.blogg.se för att du är sötaste jag vet, du är den finaste jag vet. du är allt det där som alla önskar sig, JAG DIGGAR DIG <3

Dagens klädsel:
Blågrå stickad tröja och ett par blåa jeans.

Bilder kanske kommer, det beror på om Patro vill ge mig lite <3 ;P


Läkerol

Läkerol - Makes pepole take!
Det är så sant! Speciellt om man heter Patricia och Sofia! Idag fick det varsin Läkerol och efter det pratade de som om det var den sista dagen att prata. Våran lärare blev fett sur på dem! Så om ni är heter Patricia eller Sofia TA INTE LÄKEROL UNDER SKOLTID!!




Har fått ett förslag på vad jag ska skriva så, jaa nu gör jag det :P
 Klädsen bestod av ett par blåa jeans, en Pinocchio linne (rosa med honom på) och en grå stickad kofta. Och så hade jag ju strumpor, BH och trosor.....

Idag på MTV är det Europe Music Awards och min kompis tycker att ALLA ska rösta på The Jonas Brothers! Så om ni inte vill bli ovänn med henne tycker jag att ni ska det, eller så kan ni ljuga och säga att ni har gjort det. Jag kommer nog inte kolla på det... Får se hur dagen blir imorgon beroende på om The Jonas Brothers vinner eller inte.

Tjohej!

Man lär sig av sina misstag, fast jag lär mig av andras...
Den här blogg en kommer säkert att inte vara så jättepersonlig, det kommer nog att handla mest om saker som finns gäller alla i omkring i världen, eller de mästa idag. Anledning till det var att en som jag känner skrev något som sedan om en person och han fick reda på det! Och sen blev han fett sur på henne! Och jag vill ju inte riskera det :P Och det är ju inte så kul att läsa "Idag har jag varit i skolan och sen köpte jag ett läppglans" typ varje dag.... Men ni kan gärna skriva vad jag borde ta med mer eller mindre...

OBAMA VANN!!! ...

OBAMA VANN!!!  Det var typ det bästa som har hänt idag! Men nu när president valet är över kan jag kanske börja skriva om något annat...
Eftersom jag går i skolan tar det upp en massa fritid för mig, så det kommer ju att bli en av sakerna jag kommer skriva om. Kompisar kommer nog också upp på listan, men det kommer ju att handla om det mästa...

JAG HAR KÖPT EN FÖDELSEDAGSPRESENT TILL MAMI IDAG <3
det var en sminklåda från KICKS med olika ögonskuggor.

Alla där ute har nog varit med om när en sak inte riktigt fungerar. Det kan vara mobilen, datorn, en relation, ett prov osv. Och nu har min mobil S500i slutat fungera (igen) det här är andra gången på ett år som jag lämnar in den på lagning. Så undertiden har jag min mobil från stenåldern eller något liknade...  Det är så jobbigt! Man har sparat pengar för att kunna köpa en fin sak och så går den sönder nästan på direkten? Hallå? Bättre kvalite eller?? Jag köpte en kläning som gick sönder på nån dag efter jag köpte den, det var dåligt :(

Heter man krusbär så gör man :P

Krusbär


USA

Eftersom det är presidentval i USA ikväll till klockan 06:00 så kommer jag att skriva det lilla jag kan och förstår om det. I min klass är det typ alla som hejar på Obama (jag är en av dem). Fick reda på att McCain (som jag har stavat fel på innan) tänker säga nej till abort?! Och då bestämde jag mig för att heja på Obama! Plus att han är mörkhyad och det har inte varit någon mörkhyad president i USA tidigar, lika många som det har varit kvinliga stadsministrar i Sverige. Jag och klassen fick i läxa att kolla på valet, och jag ska nog gå upp liite tidigare så att jag kan se de sista 5 minutrarna av det...
 
Bara för att min söta vän berättade om min blogg tänker jag nu skriva in hennes.
Patricia: www.paty.blogg.se så gott folk, gå in på hennes blogg så kan ni få 20kr om ni skriver lite komentarer :P


2008

Ska börja med att skriva F*N! Jag hade skrivit nästan en hel Harry Potter bok och råka trycka på en grej  så ALLT försvan, måste lära mig hur det här fungerar...

Imorgon är det presidentval i USA och det står mellan Obama och McClain. Jag vet knappast vad de tycker och tänker, men Obama skulle leta reda på Bin Laden och försöka få in honom i fängelset. Han skulle också göra något med att de "fattiga" skulle betala mindre i skatt... Eller nått? Är inte direkt intresserad av politik, men läste det här i Metro imorse på väg till skolan. Jag borde nog vara liiite mer medveten om vad som händer i världen. Ska börja läsa HELA Metro, ska se hur det kommer sluta (imorgon).

Var en skoldag idag så jag var tvungen att gå upp klockan 06:00!! Fast jag snoozade till 06:12 för jag var tvungen att tvätta håret... När jag var i skolan märkte jag mycket väl att jag inte kunde ett S**T om USA:s presidenter. Det var några frågor där jag fick 2 av 10 rätt och det var de jag kunde! Resten skrev jag av min kompis...
Halloween

Lägger upp en bild på de fina glasdekorationerna som jag och systrar gjorde :D

Info

Haha, bara så att ni vet är det hät mitt fjärde inlägg :P

Krusbär

Okey, börjar skolan imorgon igen *suck* jag kommer aldrig orka gå upp ur sängen... Men jag måste "/ Det som kommer att bli kul är att jag ska träffa mina kompisar som jag inte har träffat så mycket under lovet!
Är skit trött nu, så jag måste nog avsluta det här och gå och lägga mig i min sköna säng :P Hoppas att alla ni andra sover i lika mjuka och sköna sängar som jag :P
Men innan jag gör det måste ni ju få se hur ett Krusbär ser ut. Så här kommer en bild!



Krusbär


Gossip Girl

Idag är det ju Söndag och då vet ju alla vad som händer mellan 19:00 - 20:00 på kanal 5!
Om ni inte vet är det Gossip Girl!
Så då kan man ju passa på att slänga en in en bild på snyggingarna!
Okey, det är Söndag idag och ni vet ju vad det betyder eller hur?  GOSSIP GIRL!

En i gänget!

Nu har jag blivit riktigt cool och skaffat mig en egen blogg! Och jag kommer att bli lika känd som blondinbella för vi har samma förnamn!
VÄLKOMMEN till min blogg! :D

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0