Hahaha x)

Idag har det varit en väldigt bra dag :) Började med mysig frukost, fast det var många som försov sig "/ Fast på onsdag blir det andra bullar! Tyvärr var detta den längsta dagen under veckan... Men nu är den avklarad :D
Hittade denna roliga video på www.thefanpire.blogg.se och bara så att alla vet... Kommer jag vara som personerna i videon x)



Sheena

Jag är usel på att blogga... Ibland blir det bara sååå tråkigt! Funderara på att stänga ner den, för det blir ju bara typ 2 inlägg per vecka...
Men, men...
Det har varit skola denna vecka med, i fredags simmade jag några längder, vilket var skönt. Bada = en glad Bella! Sen toppade jag ju det med att sitta i bastun och ha det skönt. Nästa fredag ska kanske några fler med och simma :)
Sen igår var jag i Fridas skola, vilekt var skoj :) Hon går ju i ett djurgymnasium, så det var många olika djur... Sen efter åkte jag hem till Frida och träffade hennes über söta kattungar som hat blivit så stora nu! Elsa och Sixten (som ser ut som en panter) är hennes katter, vi rullade mandariner framför dem och frida tog fram kattmynta där Kerstin blev helt knäpp! Hon dregglade ner hela påsen x)
Idag blir det bara att PLUGGA -.- Har matte prov på fredag och en SO grej till på tisdag... BLÄÄÄÄ! Men ikväll är det Top Model, så om jag pluggar riktigt ordentligt så kan jag kolla på det :)

Såg den här videon på  http://evelinaoeh.blogg.se/ och jag började gråta! Jag som aldrig brukar gråta har börjat grina flera gånger den här månaden! För vad som helst, New Moon trailern, när alla belv super glada på IDOL, den här videon m.fl. Aja, här kommer den iaf :D



Orientering, klassfoto och mat

Hallo!
Igår var det orientering för HGY, jag säger bara: HAHA XD
Det började med att jag, Linnea, Elise, Sara, Tony, Andu och Madde skulle mötas i centrum. Anna skulle ta samma tåg fast från Älvsjö. Det va frid och fröjd i början, men Maddes buss var försenad, så hon hann inte med pendeln "/ Och när vi hade kommit fram till Tullinge trodde vi att vi skulle missa bussen. Men den skulle gå om tio min! Elin skrattade åt oss när vi kom springandes x) På bussen var det proppfullt! K'ndes som om hela HGY satt på bussen (det var inte ens alla ettor!). Väl framme träffade vi resten av klassen, vi hade fem kamp där man skulle skicka en boll med hakan, norsk-fylla, alla skulle igenom ett rep och dragkamp! Vi kom näst sist på dragkampen x)
Efter alla dessa lekar skulle vi äntligen ge oss ut och orientera. Jag och Anna hade bestämt på franskan igår, men konstigt nog så hade Linnea bestämt att hon och Anna skulle gå, så det blev lite weird en stund... Fast Malin tyckte att jag kunde gå med henne istället, och det var jätteskoj! Lärarna gick igenom allt man ska kunna om orientering och blalala...
Sen började det roliga! Man kan väl säga att Malin, jag och Sama mest hade tur när vi var ute och gick. Fast vi gick runt en hel sjö i onödan! xD Fast det var nog det roligaste omvägen ever! Skrattade så mycket att jag var nära på att ramla ner i sjön xD Men vi klarade att gå hela banan på mindre än tre timmar! det var vårt mål :D Men vi var väldigt hungriga sen så vi åt typ tre korvar och drack mycket vatten :P

Sen var det teater och det var skoj, vi sjöng och hade lite improvisationer. Väldigt kul som vanligt!

Idag var det då skolfoto, var av halva klassen hade glömt det! Och tyvärr var det idrott innan, så jag kommer nog se ut som en tomat i ansiktet -.- Suck! Men gissa vad? Jag fick SITTA! Det var Andu, Elin, Micheal, Sally, Mukthar, JAG och Tony. Vi är de "långa" i klassen :) Yeay! Och min klass är det så få i så vi var bra i två rader ;P
Sen under SO.n tänkte Madde och jag stanna kvar och jobba med reklam läxan, fast vi fick inte stanna så länge i Mac-salen för någon skulle ha lektion, så vi begav oss hem. Fast hon skulle till centrum så jag hade sällskap med henne dit och vi snackade om lite olika grejer...

Ursäkta för detta lååånga inlägg, men det blev ju inget igår, hehe... Börjar bli hungrig, ska kolla om det blir middag snart. Men här får ni en random bild och kolla på!


Cocco.se

Okey alla läsare!
Nu tycker jag att ni ska gå in på www.foki.se där kan man nämligen vinna ett valfritt smycke från Cocoo. De har supersöta smycken!
Själv valde jag den här:



Väldigt cool enligt mig ;)
Man kan vinna smycken tills på fredag, allt från www.cocoo.se

Isabella...

Sheena :)
Igår fungerade inte mitt internet :( Så kunde inte berätta om min dag...
Igår hade jag lite tråkigt och ville gå på bio, surprise! Mamma och Pappa skulle nämligen till IKEA för att köpa möbler till Alicia... Linnea och ajg gick alltså på THE UGLY TRUTH som var helt okey, lite skum bara ;)
Idag hade vi en jättelång dag, suck, det började med att kemi där vi skulle berätta om olika saker i det periodiska systemet, jag och Madde hade om kvävegruppen. Det gick bra för oss :) Sen hade vi svenska, matte. Efter det slutade Madde och Micheal för de hade inte engelska elr språk... Gissa någon som var avundsjuk? De slutade halv ett och jag halv fem! Men iaf, sen hade vi engelska och sist franska i 1.30min! Fast jag och Anna Sali skrattade ihjäl oss! Det var verkligen skoj!
På väg hem så upptäckte Linnea att hon inte ahde låst skåpet! Men som tur var så stod vi kvar vid cyklarna så hon kunde springa in och låsa. Men när vi cyklade hem körde hon nästan över en lite kille som tippade med sparkcyklen... Men sånt händer oss alla ibland :)

Imorgon ska vi har orientering med klassen, förra året var jag med Patricia och hennes kusin Ania... Vilka tider. Men nu ska jag möta halva klassen i Huddinge C så vi ska åka gemensamt till Tullinge och sen ta oss vidare till Brantbrink. Hehe, får lite sovmorgon iaf :D Skavara med Anna Sali (som enligt mig har ett väldigt coolt namn!) får se hur det löser sig, men hoppas på det bättre x)

Kollade lite på top model igår, och detta är min favorit, tror nog att hon kommer vinna... Fast vi får se :D

DREGEL VARNING!


Find more videos like this on Twifans

Bra låtar!




Igår, Idag, Imorgon

Igår var jag ju ledig! Så passade på att sova ut. Det var riktigt skönt! Kollade på två avsnitt Heroes och åt chokladbollar, mums! Pratade med S lite i telofonen om JB konserten och massa annat. Sen vid halv fyra tiden fick jag lite bråttom att göra mig iordning, skulle nämligen med tåget som gick fem. När jag hade ca fem min innan jag skulle gå hittar jag inte mina glasögon! Jag sprang runt i hela huset och letade o letade. Men jag hittade dem inte. Började bli väldigt stressad! Och sen efter tio min hittar jag dem brevid min stereo.... Suck. Sen fick jag skynda mig och cykla iväg, var så stressad att jag inte visste att min syster hade åkte iväg på handbollsträning, så dörren till tomten var öppen och det var olåst. Oops! Men jag han iaf med tåget :) Jag och frida hade likadana klänningar på oss, vita på överdelen och blåa med vita prickar nertill, den kommer från Gina.
Men när vi hade kommit till Gamla stan så tog det ett tag innan vi hittade stället dit vi skulle. Men Fridas pappa kom ióch mötte oss. När vi kom fram till O'learey (elr va det nu hette) så gick de igenom va vi skulle göra, sälja biletter och sånt. Sen vi fick äta hamburgare som var vääldigt goda fast stora!
Nästan på en gång kom det personer, frida och jag fick stå där från 17.30 till 22.00. Det var kul! Vi fick äta popcorn gratis, så vi beställde ett antal korgar ;)
Sen åkte vi hem och jag somnade nästan på en gång! Kollade lite på MTV music awards.

Och idag då har jag typ bara städat, inte så mycket men välidgt långsamt ;P Har hjälp syster Linnea med att riva ut lite serier ur tidningar och lockat hårat med plattång. Det är mycket lättare med en locktång :) Eftersom syster Alicia gjorde värsta städningen i sitt rum, så ska vi nog hyra en film idag :) OCh det är tre barn mot två vuxna och troligtvist blir det nog 17 again om barnen får bestämma :D Väldigt länge sedan jag såg den. Ska bli kul.

Imorgon har jag inga planer just nu, ska nog hitta på något med en kompis. Saknar alla just nu, kollade på bilder och började sakna alla. Men får behålla mina minnen och skapa nya. För jag kommer alltid minnas mina underbara kompisar! <3

Nej nu måste jag gå och duscha, har inte orkat göra det ännu. Har travat omkring i min pyjamas, en tröja med LORDI på, fick den när mamma, jag och Alicia var och såg dem för några år sedan.

Jag och Frida, <3

Söta Frida! När vi väntade på maten :)

Jag i väntan
Fler bilder kommer, men det blir något fel nu när jag ska ladda upp.


Fan

Jonas Brothers kommer inte till Sverige :'(
Varför sviker de oss i sista minuten? Varför? Det är bara en ynka månad kvar tills de skulle komma, och va gör de? Jo bestämmer sig att åka till Mexico istället? Hur taskig får man va? De har ju redan varit där under deras Tour! Faan! Jag och Sofia har längtat i 7 MÅNADER! Och nu ska det plötsligt inte komma hit!
Igår när Sofia ringde lät hon helt förkrossade, trodde typ att någon hade dött. Men när hon berättade att Jonas Brothers inte ska komma förstod jag varför hon lät så. Mina ögon tårades, efter en stund då det hate kommit in i hjärnan att de inte ska komma hit. Att jag inte kommer få se dem live. Varför? Sofia är nog den enda som förstår mig just nu, hon och jag delar samma tanke. Hade lust att slå till något igår när hon berättade...
Jag hoppas verkligen att de ska komma hit lite senare i år, att de bara skjöt upp det i någon månad. Att de kommer i November, de ska ju åka till Frankrike då.
Snälla, klicka på den här länken och välj Stockholm Sweden.
http://eventful.com/performers/jonas-brothers-/P0-001-000001976-0/demand?confirmed_url=/competitions/fanschoice2009&source=codecopy

Jonas Brothers är verkligen mina idoler. När de hade livechatt för några veckor sen sa Joe hej till mig! Och jag blev så lycklig! Fattade inte att det var till MIG ha sa till. Just till MIG! En tjej i lilla plutt Sverige.

KOLLA 1.55!! :D:D <3



Nu är det HELG! :D

Hej alla glada typer :D
Idag var det en soft dag. Det började med datorkunskap där vi inte hade någon lärare, så nästan alla var inne på internet och gjorde väääldigt lite av det vi skulle göra... Sen efter det var det lunch, och sen matte. Men min lärare var inte här idag och när jag och Linnea tänkte gå och sätta oss någonstans mötte vi Andu och vi tre gick till datorsalen och kollade på youtube klipp och gjorde lite av power point... Där spelade han upp en låt som jag nu har fått på hjärnan. Den är sjukt hemsk! Lyssna på texten!
Sen hade vi engelska då vi var i par och skulle berätta tre berättleser om en själv vara av en skulle vara falsk. Därefter hade vi svenska där det blev mycket skrattande :P Men jag kan ju dock inte hjälpa det, jag skrattar åt allt x) Sen var klockan 16.00 och det blev HELG för NVDES09! :D Har ju inte några lektioner imorgon. JAG ÄR GLAD! :D Ska verkligen sova ut nu, har varit supertrött nästan hela veckan... Och imorgon ska jag "jobba" med Frida genom att sälja biljetter till Klubb Jambalaya (om jag stavade rätt x)). Jag börjar nog också bli lite sjuk, är hes och förkyld... Men har ingen lust att vara sjuk, så försöker tränga bort det.
Ska kolla lite på TV nu och verkligen slappa :D

Låten,

Ojojojoj!

Jag säger bara OMG! Skulle logga in på min mail, kom inte ihåg mitt lösenord till en sida... Och gissa vad? Jag har 112 OLÄSAT mail!! :O Jag kollade mailen senast i Söndags. Jobbigt att ha facebook ibland, fast alla är ju inte därifrån bara de flesta.
Aja, tänkte bara skriva det. Börjar nog bli sjuk :( Men på fredag ska jag sova ut lääänge! Har ju inga lektioner :D
Skriver mer då!

Rpattz o franska

Sitter och lyssnar på Robert Pattinson, let me sign. Den är väldigt bra! Men jag pluggar också franska, det är inte lika kul... Och det går inte framåt, blir galen på alla dessa glosor! Men, men... Ikväll är det TEATER! :D:D Yeay, då kan man verkligen slappna av och bara fokusera på att ha kul och vara med kompisar, just nu iaf, sanrt är det dags att börja aggera. Men då behöver man ju inte tänka på skolan...
Måste ta och betala mitt gymkort nu! Det bara ligger och skräpar i mitt skåp, får skynda mig innan det försvinner ;P
Vet någon när studiebidraget kommer? Alla i klassen har olika förslag... Men det visar sig nog när det kommer :P
I skolan är det skoj! Idag hade vi bara tre sköna lektioner :) Idrott, datorkunskap och samhälle. Och bäst av allt, på fredag har jag INGA lektioner alls! Så UNDERBART! Fast har ingen aning om va jag ska göra, men det är ju några dagar kvar ;) Anledningen till att jag får det så lycksigt är att min matte och Kemi lärare (karin) har åkte iväg med tvåorna till Utö. Så då skulle vi bara ha mentor på 30min, mina lärare (kanske skulle de också iväg...?) bestämde sig att vi inte behövde den dagen, supergulligt av er Nina och Lasse :D
Men nu måste jag fortsätta med att öva franskaglosor.

Patricia o Ja sommaren 09

Jag i mina nya glasögon :)

Jag i mina ny glasögon, kolla håret x)

Sleepysis

Idag har jag varit i skolan. Bytte engelska grupp, hamnade med nästan hela klassen med den strängaste läraren! Hon är väldigt sur! Men jag kommer nog att lära mig ett och annat ;P Slutade helv fem idag :O Hemskt jag vet, så har bara gjort so läxan, som jag npg är klar med nu :D Ska bara kolla i lite papper så att jag har fått med allt! Nu ska jag gå och lägga mig, kalla mig knäpp... Men jag är trött!
Inget långt inlägg, men imorgon så ska det bli mycket längre!
Gonatt!

GLÖM EJ ATT TRYCKA PÅ DENNA LÄNK!
http://eventful.com/performers/jonas-brothers-/P0-001-000001976-0/demand?confirmed_url=/competitions/fanschoice2009&source=codecopy


Läxor...

Jag hade skrivit ett väldigt långt inlägg! Och gissa va som händer när jag ska lägga upp det?! Jo, jag blev utslängd så allt försvann!!! Gaah :@
Men nu ska jag försöka komma ihåg va jag skrev... Ehm...
Jag vet att jag har varit dålig på att skriva vad som händer i mitt liv, förra fredagen så var jag med underbara Idunn, vi = Idunn gjorde ett snyggt mobiltema till min syrra, sen så lekte Ids, jag och Eldri, ids lillasyrra med Betty Spaghetti och barbie. Det var skoj!
Sen efter det har det bara varit skooola, i tisdags började ju teatern! Det var superkul att träffa alla underbara personer igen! Det har börjat några nya, fast de kände jag innan. Vi blev en D-grupp och går därför mellan 19.15 till 21.30.
Igår var jag med SOFIA! Har längtat efter att träffa henne, men igår blev det äntligen av :) Vi shoppade lite inne i stan, jag köpte 2 linnen från Gina och ett par glasögon. Sofia och jag köpte ett likadant linne men hon köpte lite fler saker, bla MJ tröja som var cool! Vi käkade på Mcdonalds och där träffade vi ingen mindre än Madde. Hon var där med sin lillasyster som var gullig och Maddes kille, de skulle på bio sen. S och jag vandrade omkring och snackade, snackade och snackade lite till innan vi skulle åka hem. När vi skulle gå fick jag en känsla av att vi inte kommer att träffas på länge "/ Hon fick samma känsla... Men vi kommer ses den 30/10 om JB kommer och den 20/11. Och några gånger däremellan såklart.
Idag ska jag bara plugga matte, och göra svenska läxan och So. Vilken toppen dag va?
 
OMG JAG HITTADE NEW MOON TRAILERN!!! SÅ BRA!! JAG DÖÖÖÖR!


Tårar började rinna, gissa hur jag kommer vara på bion. KOLLA PÅ DEN!
69dagar kvar nu...!

GRATTIS TILL TALE SOM FYLLER 13 ÅR IDAG! :D GRATTISGRATTIS
(och till Bella Swan som fyller år idag)


Trött

Hej alla dönickar!
Nu sitter jag här, sjukt trött! Känns lite skumt eftersom klockan bara är halv tio... Men sån är jag! Alltid trött!
Idag i skolan var det skoj! Jag och Anna var lite övertrött under svenskan så vi satt och skrattade  hela tiden! Min svenska lärare frågade om jag hade gjort någon lycklig idag. Jag bah: vaa? x) Anna sa att jag hade gjort henne lycklig, så då sa jag det hon sa. Och sen att jag hade kommit hit, och gjort alla lyckliga. Det tyckte Madde var lite kul ;P Laxen, som han kallas, lät oss gå 10 (typ) min före för att han var trött, sjukt snällt :P Sen när vi skulle mosa in allt i skåpen hade någon hällt cola på golvet där Michaela hade sitt skåp, så vi kommer antagligen sitta fast klistrade imorgon av colan som hade klibbat på golvet. Om alla undrar vart jag har tagit vägen, så är det cola. 

När jag kom hem kollade jag på TV, gjorde lite läxor tills nästa vecka... Pappa fick installera Word på min dator, den krashades innan vi åkte till spanien :(
Men nu ska jag allt gå och lägga mig och läsa lite bok! Börjar 09.35 med matte, sen mentor och sist kemi. Bara Kardan imorgon, inte kul! :( Fast vi labbar på kemin på fredag stort PLUS! :D
Aja, nu har min familj försvunnit så nu ska jag gå...
Men adjö mina vänner!


09-09-09

RUBRIK


Hm...

TeresErica undrade vilken årstid jag gillar bäst... Svårt, jag gillar alla! Fast de ska inte dra över på tiden eller aldrig komma. När det är jul och nyår ska det vara mycket snö! Vid min födelsedag (18 juni) ska det vara solsken! Halloween lite regn och påsken lite varmt. Allt är bra i lagom mängd :D

Hennes blogg:
http://tereseerica.blogg.se/

Haha


Rêve

Hello New Yooork! Heroes har ni börjat på kanal fyra klockan 22.40! :D yeeeay! Fast själv orkar man inte vara uppe så länge och glutta på TV, utan spelar in och kollar dagen efter :)

Idag så åt jag frukost i skolan, vilket betyder att jag skulle vara där halv åtta :O men det är mysigt :) Och kan snacka med Dilek (som har bytt klass) mer. Hon ska på öppet hus på Annerstaskolan (mammas skola) så då kommer vi ses :) Annarst hade vi ganska chill. Dagens schema: Franska, Svenska, Idrott, Lunch, Kemi och Samhälle. Slutade 14.50 ;P Fick läxor idag, så ska nog börja lite med dem... Annars ska jag läsa en väldigt bra bok, När jag hör din röst. Ska läsa ut den innan New Moon, har alltså 72 dagar på mig att läsa den :)

Fick höra av Alexandra att Paramore ska komma till Sverige den 30 November (Alexs födelsedag). Mathilde och jag ska nog gå :D Alexandra också med hennes kompisar (alex är Mathildes lillasyrra). Det ska bli skoj! Fast båda jag och Mathilde kan inte så många av deras låtar =P Men det ska bli kul iaf :D Ska köpa deras nya CD.
På lördag ska jag träffa Sofia! Äntligen :D Längtar!

TILL IDUNN MIN SKÖNA MÖ! DEJ SKA JAG BJUDA PÅ KORV ME BRÖ! <3


73 dagar kvar!

Mitt liv stavas nu:
L Ä X O R
Det finns inget tråkigare än att kämpa igenom alla dessa läxor! Inte för att jag har så mycket (än!), men glosor är inte kul!
Sitter och chattar med min underbara kompis Idunn! Hon och hennes kompis ska med på New Moon premiären :) Kommer bli utslängd! Det lovar jag!

Ikväll ska jag iväg till teatern! Äntligen börjar det igen! :D:D Har längtat efter att träffa alla glada personer! Vi ska ju göra en egen föreställning i år, ska bli spännande att hitta på eget. Historia, låtar, scener, ALLT! Ska åka om typ en timme, och då måste min franska vara klar... Idag fick jag mitt gym/simkort! Ska bara aktivera det, men sen ska jag använda det! Yeay! :P Idag hade jag bara tre lektioner, skönaste dagen under veckan!

Det var skolan det... Har inte gjort något mer idag. Det var ju skoj och så där... Med Idrott där vi spelade Handboll, jag gjorde första målet :D. Datorkunskap där jag ska skriva om Alvar Aalto, en finsk designer. Sen lunch (andos favoritämne i skolan om nån vill veta) där vi satt och snackade ås länge att vi kom  1,5 min försent till samhälle :( sen slutade jag för dagen och begav mig hem. Har försökt att lära mig denna svåra franska! Men nej -.- Oj! Nu har jag skrivit dubbelt inlägg om skolan... Nu har jag fått reda på att en tjej i min klass har bytt klass... Inte kul :( fast kommer ju se henne, vi går ju i samma skola :)

Men här kommer nu en NEW MOON video! Som är så bra, väldigt sorglig... Men bra!

74 dagar kvar!

Idag hände roligaste grejen i skolan under matten x)
Malin och Josso satt och retade Alicia för att hon ska kanske sluta i min klass *snyft*, och efter en stund sticker Alicia, hon säger inte vart hon ska gå. Men jag antar att det inte är något farligt, hon snackade med min lärare. Och Josso till Malin:
Josso- Malin, vi skrämde iväg henne!
Malin- Va? Näää?!
Bella (jag) - Alicia gick ut och grät.
Malin fick värsta chock blicken.
M- Men va? :S
jag brister ut i värsta skrattattacken, hennes blick gjorde denna dag mycket roligare! Sen gick jag och sa att Alici säkert hade gått ut för att hon blivit så ledsen x) Va lite taskig mot lilla Malin, men sånt är livet <3

Idag fick vi reda på vilka som vann skattjakten, och gissa vilken klass som är överlägsen! NVDES09 vann, 410p! Tvåan fick 370! VI ÄR BÄÄÄST! Under skattjakten skulle man leta reda på 100 olika skumma saker och man fick muta dommaren hur mycket man ville :D (fast man fick bara 50extra poäng). Men som ni ser är min underbara klass bäst :D Love NVDES09!

Chattar med Sofia, saknar vårt gammla gäng </3 men när jag chattar med henne känns det verkligen som vi inte har träffats på länge! Vi ska ju ses på New Moon premiären (där av denna rubrik!). Men Patricia och Malin ska kanske inte följa med "/ Zeineb och Sofia + andra människor, så vi blir nog ett stort gäng iaf :D


Snyggingar! (kolla edwards arm xD)

Alla snygga killar <3

Mobil

MIN MOBIL ÄR TRASIG!! :(
Jag tappade den inne på Stadium och skärmen sprack, nu har jag en "snygg" spricka över skärmen... :(
Men jag tittar runt lite på mobiler jag vill ha (a). Fast den går inte att köpa längra och den är Amerikansk, alltså så finns inte ÅÄÖ med... Och det blir ju lite svårt att skriva då :P Skulle bli jätteglad om jag fick den! :D


Halva rummet är nu rensat!

Rubriken säger allt :D Det har jag alltså syselsatt mig under denna helg, att rensa rummet... Man ser skillnad på vissa ställen, men annars är det likadant. Åkte till Farsta idag med mamma, pappa, Alicia och Elin (alicias kompis) där köpte jag dessa saker:

- Två tröjor från Gina
- Nitring från Glitter
- Halsband från Glitter
- Diadem från Glitter
- När jag hör din röst från Bokia
- Nithårspännen från Glittter
- Armband från Six

Det var typ allt, och nu till alla som vill göra mig så mycket gladare, det kommer bara ta er en sekund eller två... http://eventful.com/performers/jonas-brothers-/P0-001-000001976-0/demand?confirmed_url=/competitions/fanschoice2009&source=codecopy

http://www.namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=3739

http://www.petitionspot.com/petitions/jobrostosweden/

Snälla, om alla kämpar så kommer de hit. Strunta i om just NI inte tycker om dem... Hjälp oss som gillar dem att komma! Ni behöver inte gå och se dem, men snälla jag vill verkligen se dem! :D <3


...

Orkar inte skriva.


Hos Sundbloms

Hm, sitter hos Sundbloms. Brevid mig sitter Viktor och snackar med sina kompisar om tja, ni vill inte veta! x) Och han spelar något töntigt spel där han ska skjuta människor. I rummet brevid är alla andra och kolla på family gay elr va det heter xP
Ska vara lite jobbig, återkommer senare!

Sourire, le

Sitter och övar på alla franskaglosor, så svårt! Men jag kan ju välja bort det (man behöver inte läsa det förren i 2:an i min klass), fast det ger ju lite extra poäng och så vill jag ju kunna franska :) Det skulle vara så skönt! Skulle sluta tidigare på måndagar och ha sovmorgon på onsdagar och inte har läxor! Men nu har jag ju valt det, det ska bli kul (kommer jag få påminna mig 100gånger om dagen). Har ändrat min design återigen, den blev fin :) Har fixat på min och fridas blogg www.agood.blogg.se Frida gjorde också lite på denna :)
Ska dricka Te, jag som brukar hata Te försöker nu att tycka om det :P Nu drack jag godaste, men passion frukt, mango och apelsin, det var allt smaskigt det! :D
Ska kolla på TV nu, och göra klart Franskan. Fast ska sova direkt efter programet, ska vara i skolan 07.30!! Shiet va tidigt! Skulle aldrig orka om det inte var föra tt jag ska käka frukost med min underbara klass! :)
Aja, måste dra, det börjar snart! :D



RSS 2.0