Ögoninflamation

har jag fått, lagom till skidresan. Åh jag som var så taggad! Nu måste jag gå omkring med ett rödsprängt öga som det bara forsar ut var. Och ont gör det också :'( Kommer bara få äta medicin... Hoppas att alla andra får en mycket bättre stqar på lovet än va jag fick ;)
Ha det gött! Drar om ca 4 timmar, så det här blir det sista inlägget på 1 vecka :)

Skidor

Hej jag vet att det var varit dåligt med uppdatering från min sida den här veckan. Men det är så att jag åker till fjällen imorgon kväll så pappa var varit lite galen med alla skidkläder och sånt ;) Men iaf, jag åker bort på fredag kväll och kommer hem nästa söndag! Så det kommer bli 10 otroliga dagar uppe i fjällen! Även om det bara blir i Björnrike, så är det mysigt iaf :) Min kompis Josso ska ju åka till Alperna, vilket låter jättekul! Dit ska jag och åka skidor någon gång!

Ska sova nu, men internet finns nog inte i vår lilla stuga, det fanns inte förra året iaf... Så ingen uppdatering under sportlovet. Så jag hoppas att alla mina läsare får ett underbart lov!

Om ni vill läsa andra bloggar:
Idunns
Linneas
Twilight1
Twilight2
Viktors

Ha det gött!

We are the world

Kom precis hem. Fikade med Anna Sali idag, det var väldigt mysigt :) Idag hade vi uteidrott, det var iskallt! Fast vi hade snörugby och vi grävde igloos, så det var kul :) Men jag är fortfarande iskall :s Fast det är inget emot vad en kille i min klass blev! Han blev helt off, började prata gojja  och svimmade nästan... Läskigt.

Senare idag blir det teater, fast vi ska bara sjunga idag. Hoppas det går bra ;)

Den här låten är verkligen jättebra, om ni inte har lyssnat på den innan, så är det ett MÅSTE! Här sjunger alla kändisar, allt från Celine Delion till Enrique till Usher till Jonas Brothers till P!nk och Michael Jackson såklart =)



ZUMBA!

Återkommer när jag kommer hem =D


Helvete!

Helvete va det är kallt ute?! -21 grader! Tänker så åka buss idag. Kommer frysa ihäl :S Måste föna håret också, så det inte blir till is. Nu gäller det att SKYNDA!


Sista för idag.

Ska titta på tv med mamma nu, sen blir det nog sovdags. Börjar 10,10 imorgon så det är ju skönt :)
Sov gott!


Rubrik

Vaknade halv sju imorse, vadå "hej jag har självmordstankar!" vem går upp halv sju på en söndag? Frivilligt mer eller mindre? Skulle till Alicias handbollsmatch och sedan till massage, som VERKLIGEN var värt mödan att stiga upp med tuppen ;-) Sen blev det brunch med farmor och faster. Mums! Sen kom de hem till oss och fikade. Sen blev det som alla andra helger, pluggdags. Tråkigt! I både engelska och kemi... Bläää... Men om en vecka är det SPORTLOOOOOV! Och då blir det skidåkning! =D Längtar!

Såg ni Melodifestivalen igår? Hur i hela fridens namn kunde timotej gå till FINAL?! Och Elin Lanto näst sist?! Men tillbaka till Timotej och deras låt Kom. Den var sååå dålig!! Usch! Och Darin, jag trodde så mycket mer om dig. Alcazar och Elin borde gått vidare ;)

Men det var allt från mig.

Jag och Limpan i 6an elr 7an
  -Vilka snyggingar!

Morsing!

Vaknade idag av att Pappa kom väckte mig... Vi skulle fixa Linneas brunch (hon hade sova-över-och-sedan-brunch-dagen-efter-kalas). Så jag skulla upp och laga äggröra, cupcakes, toast m.m. Och jag ville bara sooova. Så ca 20 min senare kom mamma upp och sa att jag var tvungnen att vakna. Suck. Så var som en zoombie medan jag laga all god mat.
Dagen innan, så började det med en helt vanlig dag. Vi var ju lite taggade inför kvällen då vi skulle hem till Mickis och ha kul! Jag som inte hade något annat för mig och ville umgås med mina kära vänner följde med dem ner till Centrum där vi satte oss på Castello och fikade och snacka skit, framtids planer och barndomen. Det var mycket skratt och tårar under den stunden x) Sen gick vi och handlade mat och nis (stavas det så??). Fick skynda oss till pendeln, som vi såklart missade med 1 min -.- När vi kom upp till perrongen såg vi att nästa tåg var inställt och tåget efter det försenat till halv. Så det skulle betyda att vi skulle vänta i 45min på tågen! Missa bussen till deras hus och frysa ihjäl. Mickis kom på att hennes mamma och bror var hemma så hon ringde och bad om skjuts. Vi tackar fortfarande hennes storebror Tommy för att han kom och hämtade oss! När vi kom hem till Mickis gick vi rundvandring i hennes hus, packade upp maten. Gick och hämtade PS med singstar och dansmatta hos Josso där det blev rundvandring också. Sen tillbaka till Mickis, spelade lite Tjolahopp där jag FÖRLORADE så STORT!!! Tror inte att jag varit så dålig på någon spel tidigare x) Sen mötte vi upp Madda och Sally, lagade mumsig mat och sedan började singstar tuneringen. Vi sjöng i flera timmar! Madde vann, gratulationer till henne :) Sen var klockan halv tolv och Sallys mamma kom och hämtade upp Sally, mig och Madde. Supergulligt :) Sen tänkte jag ju titta lite på TV men somnade som en stock framför den.


Tjejerna =)

Juste, fick den BÄSTA låten ever av Mickis. Sitter och lyssnar på den nu ;)

TRÄNINGSVÄRK!

Aj,aj,aj! Jag har sådan tränigsvärk så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Har ont i axlar, mage och baksidan av låren. Så fort jag rör mig så känns det som om benen ska gå av, så fort jag skrattar (vilketinträffar ganska ofta) så gör min mage ont. Allt från idrotten i tisdags då vi gymmade "( Hoppas att det blir resultat bara ^^,

Imorgon ska jag och The Gang till Mickis! Det kommer bli galet roligt! Jag följer med Mickis och Josso till centrum  för att köpa mat innan vi åker hem till Mickis. Sen runt 17 - 18 kommer Madde och Sally! Madde ska träffa sin pojkvän innan, så hon kommer när hon kommer ;) Medan Sally ska jobba och tjäna pengar. Duktig flicka x) Så de kommer nog lagom till middagen ;) Det kommer bli så mysigt så :D


The Gang i Romme :) <3

Fokis tävling!

Surfade runt lite och hamnade på FOKIS blogg, som vanligt :P Och upptäckte att hon hade en tävling där man kunde vinna fina t-shirts på DENNA hemsida. Så tänkte pröva lyckan denna gång och försöka vinna en tröja xP

Och av alla t-shirts som fanns fastnade mitt intresse för just dessa:
Yoshi t-shirten!
Min favorit figur av alla i mario, brukar nästan alltid välja honom när jag kör MarioCar ;) Och han är så söt! I ett annat mario spel som min syster fick i julklapp, kan man använda Yoshi som en "häst" varav han kan äta upp de andra motståndarna x) Hur bra är inte det? En riktig hjälte!


Sen velar jeg mellan dessa två:

I Hate Mondays, This is my lucky shirt
I hate mondays, den passa så bra! Måndagar är verkligen den segaste och tråkigaste dagen under min skolvecka! Jag börjar 08,50 (fast brukar komma 08,15 för att äta frukost i skolan, men,men...) och slutar 16,30 men 1,5 timme franska som sist! Fasar för måndagar x)
Och This is my lucky shirt, skulle behöva lite tur, så den tröjan skulle inte skada att ha x) Inte speciellt efter att jag har varit sjuk en hel vecka och håller på att bli superdunderförkyld! Och det vill jag inte alls vara nu när det bli sportlov och allt. Jag som ska åka iväg och åka skidor.

Så nu får jag allt hålla tummarna för att jag får ett litet pris ;)


Förkyld :'(

När jag äntligen började bli frisk, tror ni inte då att jag går och blir dunderförkyld!? Gaaah! Kommer vara sjuk i evigheter -.-' Orkar inte mer! Nu är jag så täppt i näsan att jag inte kan andas genom den. När jag andas rör sig bara ena näsborren.

Sitter och funderar på vilka individuella kurser jag ska välja, Kemi B? Fysik B? Fotografering A? Grafisk komunikation? Franska 4? Massage? Det är sjukt svårt att välja! Urk, och det måste vara klart snart... Fast som tur är har jag redan läst 100p av mina 300p. Och jag får ju allt merit poäng för språket ;) Aja, nu är det ju bara ca 4 månader kvar innan det blir sommarlov! Tiden har verkligen gått snabbt! Jag som inte trodde att jag skulle klara en dag i skolan innan det hade börjat. Gud va jag var nervös, trodde att klassen skulle vara konstig och att alla kände alla. Men jag hade så fel! Min klass är underbar! =D


O-M-G!

Nya bilder från ECLIPSE!



Här är 3 av 10 bilder som kom ut idag. Hittade just dessa på TwilightSweden men de finns på en massa andra twilightsidor!

<3


Glad alla hjärtans dag!


Tråkigt

Lite random mobilkontakter, bläddrade upp och ner och fick dessa. Har sjukt tråkigt... :(

Påkörd: Tale
Hockey star: Sofia Berg
Rökmaskin: Eva-Lie
Fotomodel: Evelina
Advokat: Mukthar
Sångare: Frida D
Vinnare på bingo: Kiriaki 
Uteliggare: Ella, Alicias kompis
Fattig:  Linnea syster
Fotbolls proffs: Josse Larsson
Flickvän: Daniella
Pojkvän: David
Stalker: Anna Karlsson
Bög: Dilek 
Oskuld tills 30+: Zeineb
Över 2 meter lång: Catriona
Porr stjärna: Alicia Svensson
Komiker: Lärare Nina
Nästa Idol vinnare: Malin Rydell 
Hippie: Alexx
Knarka igäl sig: Grace
Miljonär: Fridas Pappa
Bli kanibal: Madde
Blottare:  Sofia 
Innebandy proffs: Josso
Nobelpristagare: Bene
Strippa: Frida
Alkolist: Anna Sali

Melodifestival

Ingen missade Melodifestivalen igår va?? Då Eric och Andreas gick vidare till Globen! Det var bra val, de andra låtarna var så tråkiga att jag trodde jag skulle somna. Min familj och jag kom på att nästan alla som har gått vidare till final, kommer/bor i HUDDINGE nu! Det är ju coolt, att Huddinge har klämt fram så många bra artister! Salem al fakir kommer från Huddinge, Erick Saade är tillsammans med Molly Sandén som bor i Stuvsta och Andreas Johnson kommer från Huddinge. Det är bara lilla Ola som inte har någon samhörighet med Huddinge ;) Sen var ju också Sonja Aldén från Huddinge, hon gick i skolan som ligger mittemot mitt hus (det är ju coolast av allt!) eller det säger ryktet ^^, Hittade det här på wikipedia också "Under åren 1994-1999 jobbade hon parallellt som musikallärare för ungdomar på à la Carte-teatern i Huddinge" det är på den teatern jag går på. Hahah ;)


Eric Saade

Alla hjärtans dag.

Idag är det alla hjärtans dag. Vad tycks om den dagen? Är den viktig? Eller är den som ICA-Stig säger, bara en dag som affärena kan sälja mera? Eller är det den mest romantiska dagen på året? Jag tycker att den här dagen är en ganska mysig dag på året :)
Min alla hjärtans dag kommer att "firas" med bio och pluggandes. Jag, Mathilder, Linnea, Alexandra och Anna ska gå och se Valentine's day, det kommer bli kul! Sen måste jag hem och plugga Kemi... Har prov på tisdag :S Det kommer inte gå bra "( Men får se hur det blir...


Igår såg jag och Linnea på en väldigt bra fast sorglig film. En Ung Jane Austen. En sann berättelse om hon som skrev bla "Stolthet och fördom". En film jag gillar vääldigt mycket. Men ett tips; Om ni INTE gillar sorgliga slut. Kolla då inte på den! Började nästan gråta :(
 
från filmen
Satt under hela filmen och funderade på från vilken annan film Tom Lefroy - James McAvoy hade varit med i. Jag visste att den var väldigt romantisk och utspelade sig för längesedan och nu när jag satt och googlade så hittade jag bilder från filmen! Han har varit med i både NARNIA (Första) och FÖRSONING (den filmen älskar jag!)
 <-- Från filmerna

Today

Mina kusiner gick nyss. De har varit här och firat min llillasyster. Hon fick massa fina presenter!
Tja, ikväll är der melodifestivalen, något som jag följer slaviskt! Även fast det inte är de bästa låtarna så är det tradition att se varje avsnitt varje år. Det skulle kännas tomt att inte se något avsnitt! Är inte 100 på det här, men min familj ska kanske till Sundbloms idag?? Har ingen aning, det har snackats lite... Men aja, vi får se hur det blir. 

 

GRATTIS!

ETT STORT GRATTIS TILL MIN LILLASYSTER SOM FYLLER 15 ÅR IDAG!
HURRA HURRA HURRA!!! =D =D <3 <3


Helt slut...

Kom hem från en superduperunderbardag i ROMME! Allt var perfekt! Det var soligt och -10. Väldigt lite folk och vi i gruppen var i samma nivå i skidåkning. Bussresorna var jätteskoj! Är sjukt trött nu, tittar på Glee och slappar. Ska sova snart ;)

Bilder kommer senare!

Juste! En viktig händelse! Taylor Lautner fyller 18 år! Favorit killen har blivit myndig ;) Grattisgrattis!  :D <3


Ska man skratta eller gråta? x)

Tim taggade mig och massa andra twilight-lovers på denna bild. Ska man skratta eller ska man gråta?

 

Romme, here we come!

Hej alla fans! Idag var det en otroligt vanlig dag. Inget hände. Blörk. Hade lite franska, kollade på film på svenskan, dansade på idrotten, räknade lite på kemin och sov lite på son. Haha, nää det gjorde jag faktiskt inte idag x) Men det var så tråkigt, så man kunde lätt ha somnat! Sen gick jag till centrum och köpte ett par brallor på H&M fast funtar på om jag ska ha dem eller inte. Sen handlade mamma och jag lite godis som jag ska ha tills imorgon då jag + skolan åker till ROMME! Det kommer bli grymt kul! Hoppas att det blir perfekt väder också! fast nackdelen är att vi ska vara i skolan 06,00 som jag har skrivit innan. Så ska snart gå och lägga mig -.- Fast ska bara äta middag först x)

Aja, nu vet jag itne va jag ska skriva om...
Kolla på min kompis Viktors blogg, han skapade den i måndags (?) så läst den så blir han glad xP

Ska snart sova, ska upp med tuppen imorgon...


Nyår, kolla ringen, lockarna och linserna :)

Tårta


Trötter

Igår hände en "pinsam" eller jag vet inte om pinsamt är det rätta ordet, men men. Det hände en sak igår. Vi hade en låång och tråkig skoldag, inget gick som det skulle... När klockan närmade sig tre och det blev franska kände jag att jag inte skulle orka med lektionen. Men jag är inte den som skolkar, duktig som jag är så satte jag mig tillrätta i klassrummet för att uthärda 1,5 timme franska. Klockan tickade på och jag fattade inget av det min lärare sa. När det blev dags att se en dokumentär kände jag att det skulle bli chill, äntligen något lugnt och bra. Där satt jag längst bak i klassrummet, ensam, Anna med Kiriaki och Linnea en rad fram för att kunna se texten. Efter 10 minuter kände jag hur mina ögonlock var på väg ner. Och jag halvsov under hela filmen! Att jag SOMNADE under lektionstid! Det har då aldrig hänt mig! Tänk om jag skulle ha somnat och pratat i sömnen :S Hoppas inte att min franskalärare märkte att jag sov...

Och idag försov jag mig! Skulle ha vaknat 07,30 men vaknade 08,48... PANIK! Då skulle jag gå till skolan. Så jag sprang omkring i huset och stressade, skulle ha tvättat håret idag, men det blev inte så (fast det var itne såå smutsigt som tur är) och tänkte "Hinner jag till idrotten? Ska jag packa ner idrottskläder?" det gjorde jag. Men tur i oturen kom jag bara 30 min försent...

Tror någon att jag behöver sova? Somnar under lektionen och sover för länge under morgonen? Ikväll är det Teater! Men det betyder att det inte blir en tidig kväll, imorgon ska jag vara i skolan halv åtta för att äta frukost. Trötter. Och på torsdag ska jag vara i skolan klockan 06,00! Fast ska åka till ROMME med skolan! det blir allt kul det :) Men klockan sex?! Driver de? Jag kommer vara döööd -.-


Vet någon när Gossip Girl börjar igen? :D <3

Släkt


Victor, kusin

Christian, Kusin

Släkten! Fast saknar, Farmor, Faster Marianne, Morbror Joakim, Kusin Yonas och Pappa.

Sommar '09

Sitter och kollar på massa foton under 2009. Saknar tiderna. Saknar sommaren i Spanien. Fast längtar übermycket tills SOMMAR 2010! Woho, det kommer bli så kul!

Lite bilder som jag tänker visa för er  ^^,


På ett tivoli med: Üge, Nicklas, Jennifer, Josefin, Isabelle,   , Anna, Alicia, Jag, Pappa och Linnea.
Mamma är fotograf. Det var väldigt kul på tivolit kan jag allt säga :)

Jag och Josse på en resturang som låg i närheten.

Josse, Alicia, Linnea och Jag när våra famlijer grillade på stranden. Här fixar vi med ett par ipod-högtalare.

Viktor, Jag, Elin och Linnea på Åland.

Jag, Linnea och Viktor på Åland. - Vilkar snyggingar!

I am hot!

Har varit sjuk sen i lördags. Feber, huvudvärk, halsont och nackspärr. Vart hemma varje dag, sutti i soffan och kollat på hemmafrustv-program. Så otroligt tråkigt. Och när man tror att det ska komma något halvbra program, så är det repris från gårdagen... Usch va det suger att vara sjuuuuk! Man bara fryser och svettas omvartannat, sen kan man inte röra sig för nacken gör så ont! I måndags grät jag 3 gånger för att jag trodde mitt huvud skulle delas. Hemskt.

Har sett väldigt många filmer och jag upptäckte att jag sett:
- 3 filmer med Amanda Bynes (She's the man, Hairspray och Allt en tjej vill ha)
- 2 filmer med Zac Efron (Hairspray, High School Musical 3)
- 2 filmer med Malin Åkerman (27 dresses, The proposal)

Sen har jag sett ROSA the movie, SATC, Stolthet och fördom, Råttatouille och en massa andra filmer och serier... Jag har tråååkigt! -.-'

Idag så är det GLEE, det har jag sett fram emot hela veckan x)
Bild kommer inte.


RSS 2.0