Översätt svenska ordet till engelska och säg det sedan med arg röst så blir det tyska

Jag luktar klor, K-L-O-R. Efter en simtur med kläder på så sitter fortfarande lukten kvar. Underbart. Hade kemi idag också, men det gick väk åt skogen.
Imorgon är det SISTA skoldagen innan lovet! Supersköööönt! Är så trött på skolan just nu, vill bara ta studenten och bli av med skolan! Under lovet ska jag fira påsk med min kära släkt, ska kanske gå påskkärring med Sofia och Christian imorgon x) För att det är deras första påsk här i Sverige. Sofia och Christian är ju mina små kusiner. Men annars blir det påsklunch som vanligt och på tisdag ska jag till Berlin med familjen minus pappa för han måste jobba... Men det kommer bli väldigt kul! Men kan nada tyska, så får satsa på min engelska istället ;)

Har tittat igenom en del crazybilder från när jag var liten, och jag skrattade så mycket att jag fick ont i magen! Nästan så att man ska lägga ut dem på facebook eller i bloggen. Får pynta rummet med dem så länge ;)

Nu är maten klar, pankaka! Mumsigt ;)





Chokladkaniner

Wiie! Idag så hade elevrådet placerat ut chokladkaniner runt om i skolan. Som vanligt så letade ju alla efter en liten kanin ;) Gissa vem som hittade en? Om inte jag och Mickis! Hon hade hittat en innan och när jag kom till skolan började vi leta och när vi hade givit upp så vände vi på huvudet och hittade en stackars kanin i en växt. Hoho vad jag blev glad ;)
På torsdag ska det vara maskerad i skolan och man vinner priser. Beroende på vad priserna är för något, kanske jag och mina kompisar ska vara med. Skojsigt!

Det är en av de bästa sakerna på min skola, elevrådet. De hittar på en massa saker som vi gör under årets gång, allt från poängjakt till jaga tomten till hitta godis till nattvollyboll! Roliga är de allt ;)


Blommorna jag fotade i fredags


Från mobilen

Hej:) sitter i köket och försöker lära mig lite kemi. Så tråkigt-.- har prov på onsdag, så det gäller att snabba på nu. Igår var jag, mamma och Linnea på zumba:-D det kändes mycket jobbigare igår än vad det brukar göra:s men nu är det uppehåll i 2v:( På kvällen kom catriona med familj och vi bestämde att åka till kolmården i början av juni. Har inte varit där på flera år... Så det ska bli kul! Ikväll blir det inte heller någon gossip girl:( men nästa vecka blir det:) Måste fortsätta med studierna, men alla ni som tar det lugnt, fortsätt med det;) kram

Nu är det VÅÅÅR!

Gaaaaaaaahh! VÅRSKRIK! FÖR NU HAR DET BLIVIT VÅR! =D
Sol i ögonen
Torrt på marken (fläckvist iaf)
Varmt väder
BLOMMOR
Converse

Gick och log hela vägen hem, för nu känns det verkligen som vår! Visst, det är ju fortfarande snö på vissa ställen på marken, men det är torrt på trotoaren iaf ;) Slutade tidigt idag, som vanligt. Ingen press att man ska skynda sig hem och fixa massa saker, utan kan sitta i soffan och njuta av lugnet. Snart ska jag börja städa och plugga innan jag åker till Josefin! Ska bli så roligt!

Idag vaknade Madde 11,35! Då hade resten av oss haft matte ätit lunch och utmanat varnadra på Robinson. Hon hann däremot till vår sista lektion, samhällskunskap. Under vår rast så höll Andu på att försöka få Sally att skaffa en framtid med honom. Vilket hon inte vill. Jag och Josso erbjöd att sitta barnvakt till deras famtida barn, men eftersom både Andu och Sally är över 1,80 så kommer deras barn växt om oss vid 2 års ålder x) Jag och josso är + 1,60. Sen då vi spelade spel satt Andu och svor, då Sally kom på att han inte skulle vara någon bra förebild för deras barn. Men man kan nu bara vänta och se vad som händer.

Ibland kan jag tycka att det är lite sorgligt att jag inte kommer bli längre än 1,68. När man var ung så kunde man ju alltid hoppas att man blev längre. Men inte nu längre :'(



jag och frida för jättelängesen. <3


Brandalarm

Yeey! Nu har jag köpt födelsedags present till Josefin. Och den är väldigt fin!

Idag gick brandalarmet för någon skulle vara cool och elda upp papper och kottar inne på skoltoaletten. Börjar undra om jag inte går på en grundskola igen. Vi fick gå ut från mattelektionen till framsidan och frysa! Men Designare som vi är, så kom vi på att vi kunde gå in till gymnastikhallen som ligger brevid och värma oss. Haha, där var vi allt smarta. Men när vi kom igen så stank det rök men vi hade bara 30 min kvar på mattelektionen så då bestämde jag, mickis, madde och josso att spela stad och land. Vilket är ett spel klassen spelar så fort det blir lite tid över! Vi gjorde det innan svenskan också, då även IT och NV/a/b var med och tittade på :P Så det kanske blir en ny trend?

Ska måla naglarna svarta nu. Vilket jag tycker är sjukt snyggt! Ska kolla på lite Ghost Whisperer undertiden ;)


Eclipse


Lägg ett O bakom ordet, då låter det som spanska ;)

Först ska jag gratta mina kära vänner Viktor och Anna Sali som fyller år idag! STORT grattis till er båda :) <3
Den här veckan har det varit mycket födelsedagar. Kan börja på söndag, Andu blev 17, måndags blev Basmal 17, tisdags blev Andy 17 och idag blev Anna Sali och Angelika 17 medan Viktor blev 15! Och på fredag ska jag hem till kära Josefin och fira henne. Kulkul :D Längtar också till min födelsedag, vilket är om ca 3 månader? Ska önska mig en massa fint.

Chattar med Josse och det ser ut som vi ska åka ner till Spanien ungefär samtidigt! Hon kommer ner 5 dagar innan men åker hem 12 dagar innan oss. Men resten av tiden får vi tillbringa väl med ett massa badande och solande.
Längtar verkligen att få åka iväg till solen, gör inte ni det? Va naajs det kommer bli :D



Rubrik

Haj (^^^)
Igår var det Zumba som gällde, som vanligt :D Alltid lika kul. Men nu blir det uppehåll i 2 veckor :( Vi hade också uppsatsskrivning i svenska. Där vi fick sriva i 4 timmar, själv blev det bara 2,5. Ska inte tråka ut er på mina tråkiga skoldagar. Ni har säkert så att det räcker och blir över.

En rolig grej som hände idag. Blev inbjuden till Josefins fest som är på fredag =D Yeeaah! Och jag kan gå den dagen också :) Men vad ska jag köpa till henne? Någon som har ett förslag? Kul ska det bli iaf.

Ikväll är det teater då vi ska prova kläder tror jag. Vi i min grupp har tänkt ut klänningar med massa volanger. Väldigt feminit och fluffigt. Det kommer bli supersnyggt.


Haha, såg precis en jätterolig reklam på TV. Det handlade om ett par som satt i en husvagn och tittade på vädret. Där sa de att de inte hade regnat så här mycket på 100 år och att det kommer forsätta i några dagar så de får fortsätta med inomhus aktiviteter. Då sneglar paret på varandra och sedan ställer ut hunden på gården. Sedan zoomar kameran ut och man ser att alla husvagnar göra gunga och gnissla. Sedan blir det svart och 9 månader upp på TV.n och man ser paret på BB med andra familjer och bebisar överallt.Och sist kommer apokets loga (eller vad det heter). Sluuut. Haha, där skrattade jag allt.

Jag i SPANIEN! Gud vad jag längtar! :D

Wiie :D

Det blev inge Eric Saade idag. Vet inte varför, men jag tog mig aldrig dit.
Iaf, imorgon har HGY uppsats skrivning :S Hoppas att det går bra!
Blörk vad jag är trött. Inte. Kul.
Justejustejsute! Mamma och Pappa har precis bokat biljetter till SPANIEN! Vi åker 29/6 (dagen innan eclipse premiären :'( men det är smällar man får ta för att få vara i SPANIEN!) och kommer hem 8/8. Gud va det ska bli skönt! Läääängtar! Fatta vad jag kommer bli brun! Varmt och skönt hela sommaren :D :D Måste köpa nya sommarkläder, såg ett par snygga shorts på H&M, men de var förstora... Men får fortsätta kolla ;)
Ska sova snart, är sjukt trött :(
Sov gott!

Eclipse - 100 dagar kvar


I make the headlines

Det blev shopping igår. Fast inte så mycket "( Köpte två par byxor från Weekday, ett par blå och ett par svarta. Me like. Frida, Linnea och jag traskade omkring där i stan och fick massor med vårkänslor! Ingen snö på marken, solen lyste och vi åt mjukglass! Myyysigt! Men när man kom tillbaka till Huddinge var det berg av snö, grus överallt och grått.

På kvällen kom familjen Schönbergs över, vi åt god mat och hade trevligt. Själv var jag trött, som vanligt, så somnade vid elva. Hehe, tidigast i familjen. Vaknade också 07,50. Säg mig, vilken annan tonåring gör det?? Så har mycket tid nu på dagen som jag kan använda. Dagens planer är nog:
- 14,00 se Eric Saade :D
- Plugga
- Se New Moon extra material!
- 19,00 Gossip Girl, Gillar't
- Kusiner + mormor och morfar kanske kommer på fika och spanien bokning. Längtar dit! Vill bli brun igen!!
Låter inte det som en bra dag? Minus plugget, men det är sånt man måste göra, tyvärr...
Nu kurrar min mage, dags för frukost.
Ha en bra 21 mars :)


Bakning




Tror jag ska baka och överaska min kära familj. Har ändå så tråkigt ;) Fast jag tror de uppskattar att jag städar huset mer än kakor. Nää det får bli bakning!

Woho!

Gissa vad som fanns i brevlådan när jag kom hem!? NEW MOON DVDN!! Va jag har längtat :) Men nu måste jag vänta på Linnea och Alicia som ska komma hem från skolan. Sen kan jag titta på den... Fleraflera gånger.


Igår 20,00

Var det någon som Vampiers igår?


Nu smäller det!

Nu kommer dagen vi alla väntat på, dagen då vår so inlämning ska vara klar. Har skrivit både rapport och presentation. Hoppas att Stefan blir nöjd :D Vår rektor ska komma och titta på våra redovisningar, vilket gör allt mer nervöst! Men det kommer gå bra, bara att vår power point vill fungera.

Ikväll blir det kanske släktkalas för Linnea, några har inte kommit över ännu. Men annars blir det nog lite slapp i soffan framför let's dance :@ Eller nej föresten, det blir det inte! Helgens planer lyder följande: Middag med Schönbergs, shopping (!) och pluggandes. Måste verkligen shoppa, jag som annars inte brukar vara en shoppaholic, men nu så bara längtar jag efter att få gå iväg och handla nya kläder. Får väl ta med mig en kompis eller lillasyster. Hmm... Någon som vill med?



syster och jag igår ;) <3 <3

KANT-dag

Var sjukt tråkigt! Det började med att en äcklig gubbe berättade om knark, sen såg vi på en sorglig film om rattfyllerist där ett barn hade dött. Då var man nära till tårar allt :( Sen var det lite föreläsningar om spelberoende. Vi fick fylla i lite blanketter också, då kände jag mig allt som en duktig flicka när frågorna löd:
Röker du? - Nej
Dricker du? - Nej
Knarkar du? - Nej
Har du snattat? - Nej (elr ett nagellack då jag var bebis, som jag sedan var tvungen att lämna tillbaka och be om ursäkt)
Har du misshandlat någon? - Nej

Osv, är man inte en liten ängel? (a) så för mig som inte håller på med något olagligt eller känner så många som gör det. Var dagen rätt seg. Men om man vill veta om allt det där, så var det nog intressant... Hoppas jag.

Idag pluggade jag och anna klart Son, woho :D nu slipper man tänka mer på det :)


Felsms.com

Läser om massa människor som har råkat skickat sms till fel person och hur fel det kan bli därefter. Alla har ju skickat fel sms eller fått fel sms någon gång, eller hur? Jag råkade skicka till Frida istället för mamma en gång. Sen har någon ett väldigt lik nummer som jag så hon hade sagt fel till många av hennes kompisar. Så de skrev massa som ska du med på fest? Grattis på födelsedagen osv. Som tur har det slutat, man blev ju förrvirrad x)
Men här är några hemska/roliga sms från hemsidan :

Till:
Pappa
Sms: Nu ligger jag med en dildo i mig och önskar att det var din istället. Puss
Svar: Inget

Förklaring: Skulle skicka till en kille jag varit med några gånger tyvärr så skickade jag till pappa istället och vips så hade man klivit ur garderoben. Han har inte sagt något om det till mig.

/Filip

------------------------

Till: Pappa
Sms: Jag har fått reda på vad du du håller på med. Jag hoppas att du inte är så feg att du inte berättar. Jag vill inte bli inblandad i det här. :(
Svar: Jag vet gumman. Jag och mamma har redan pratat om det. Vi ska ordna det här och du ska inte behöva komma i kläm. Puss

Förklaring: Så fick jag reda på att pappa hade varit med en annan och att mina föräldrar har problem. Nu väntar jag på om det ska bli skillsmässa eller inte. Smset var menat till en killkompis som jag hört varit otrogen mot sin tjej flera gånger.

/Julie

-----------------------

Till: Älsklingen
Sms: Jag märkte att jag sket ut min tandborste idag, jätte äcklig är den. Ska jag köpa en ny till dig med?
Svar: Hahahahahahaha, du är störd älskling!

Förklaring: Jag fattade inte varför han svarade sådär så jag va tvungen och kolla om jag skrivit nåt konstigt, och det hade jag ju. För inte hade jag väl skitit ut tandborsten utan slitigt ut den skulle det vara. Slet och sket blandade T9 ihop. Haha ganska roligt :)

/Linda
 --------------------


I väntan

Kom hem från samtalet, det gick ju bra :)

Har jättetråkigt här hemma. Har tittat igenom alla Vampiers Diaries avsnitten som vi har spelat in, dock missade jag det första "(
Till alla er som inte har sett den, se den! Speciellt om ni gillar vanliga ungdomsserier och vampyrer. Nej det liknar inte Twilight saga så mycket, en av killarna i serien läser New Moon (?) i ett av avsnitten. Haha, då skrattade jag. Iaf, serien går på tosdagar klockan 20 på kanal 9 (okey, jag har ingen aning, men jag tror att det är då iaf) så kolla ;) Alla är så sjukt snygga =D En av killarna (damon) är med i Lost! Fast då dör han rätt så snabbt... Kommer inte ihåg va han heter, men han är på ön med sin syster, en blond tjej som också dör i början av serien.

Damon, Elena och Stefan från Vampiers.



Haha, fulaste bilden x)
Jag har tråkigt så sitter och leker med webcam, och resultatet blir en massa "snygga" bilder


Tidigt x)

men ååh. Hade skrivit ett inlägg och så försvinner det bara -.-
Men iaf, igårkväll var jag jättetrött för de som inte förstod det x) Och imorse så tänkte jag verkligen sova ut ordentligt så jag inte är så trött hela tiden. Men va tror ni händer då? Jo det blir tredje världskriget utanför mitt rum för att de andra ska iväg till skola och jobb. Sen ringde ju telefonen stup i kvarten. Så jag gick upp 50 minuter tidigare än va jag hade planerat. Jobbigt. Och nu är jag ju jättehungrig! Får äta en smörgås eller nått.
aja, måste skynda mig vidare. Bye


M T W-T-F S S

Kom precis hem från teatern. Det gick braaa :) Jag, Josefin, Alice och Jonas är den bästa gruppen ;) Woho! Vi är grymma. Men iaf, Anna följde med hem idag för vi behöver plugga so, buhu :'( HAr redovisning på fredag så då måste det vara klart. Urk.  ÄR supertrött nu, om ni undrar varför inlägget blir knaaas. Imorgon har jag bara utvecklingssamtal halv elva(?) sen slutar jag, och efter det kommer Anna hem till mig igen och mamma ska ha smyckesoarty för sina kompisar. På torsdag har jag KANT-dag (Kriminalitet, alkohol, narkotika och tobak) så har inte några vanliga lektioner då. På fredag är det som vanligt bara två lektioner. Wiiie! Någon som har märkt att efter monday och thuseday ursäkta min underbara stavning, men jag orkar inte tänka, så kommer What The Fuck( WTF) Knaaaas. Haha. Sov gott.

Jag och systar i fjällen

Ingen Gaga

Där sprack mina förhoppningar på att se Lady Gaga live på Globen den 8/5. Det finns inga biljetter! Eller ju för 925kr vilket enligt mig är lite dyrt. Men ska fortsätta att kolla, utifallatt det skulle finnas några få kvar. Annars får det bli signeringen istället då man kan träffa henne! Woho! Om hon har en dvs x) Annars får jag gå med min lillasyster Alicia på Justin Biber konserten istället x) Hennes största idol ;)
Aja, nu får det bli Gossip Girl har inte sett avsnittet ännu, spelade in det istället.

Hare gött och om du har 3-2 biljetter över för ett rimligt pris, skriv en kommentar! :D

Lady Gaga + Beyoncé = Succé :D

Snark

Godmorgon!
Jag är den enda i min familj som är vaken, har varit det i 45 min nu... Känns lite konstigr eftersom mamma brukar vara vakna timmar innan oss. Igår var det ju hos Sundblom där vi åt god mat och tittade på melodifestivalen (vi hade en täcling att man skulle satsa 10 kr på den man trodde skulle vinna, jag trodde Eric, och den som hade rätt fick alla pengar. Vilket var Elin som var den enda som hade röstat på Anna) där vi dansade och sjöng med till låtarna! Det lyssnades också på musik och tittade på filmer och massa annat ;) Men jag som i vanlig ordning somnade när vi kollade på Charlies änglar, vilket var runt 11, och sen sov jag till 2 då vi skulle hem. Haha, så det är kanske inte så konstigt att det är bara jag som är vaken x)

Tycket ni att det var rätt låt som vann? Själv röstade jag på Eric och Salem, som var så otroligt bra! Men varför kom Björn Gustavsson in i Salmes uppträdande?!

Idag blir det tyvärr pluggning till 100% Måste få in alla franska glosor och det snabbt! :'(´
Gossip girl blir det ikväll också och det får man inte glömma! ;)


Träffade Idunn i fredags också! Vi hhade jättekul som vanligt och vandrade okmkring i olika affärer i centrum. Bland annat BR. Då vi gick och tänkte på massa barndomsminnen och att leksaker och barnprogram var bättre för, att vi hade turen att bli födda då x)


Hungrig :(

Sitter/ligger i min säng och är hungrig. Ska till ett par kompisar om ca 1 timme. Så får väl äta mat då.

Hörde av min syster Linnea att ingen mindre än LADY GAGA ska komma till Sverige! Gissa om jag vill gå! Hon är så otroligt duktig och cool. Älskar hennes låtar! Så ska ta och beställa biljetter inom en snar framtid så jag kan se henne!


OMG va jag vill se konserten!! Längtar! :D

Eclipse trailern!


Tjejkvällen

Hoho! Nu är det jag igen ;) Har haft matte prov så behöde lägga ner all min tid på pluggning. Så det var därför jag inte har skrivit något "( Sorgligt men sant, ja vet.
Igår var det en mycket trevlig tjejkväll hemma hos Madde! Där vi spelade spel, dregglade lite på Eric Saade, snackade, åt mat och tittade på let's dance (SKANDAL ATT MOLLY ÅKTE UT FÖRE WILLY!?!?! HUR GICK DET TILL?! HAN LIGGER NU PÅ TOP 3! HATA TV4 LET'S DANCE!) åt massa gott. Sen åkte vi hem runt 12.
Ikväll blir det Melodifestivalen hos Sundbloms. Superskoj! Har inte träffat dem på ett tag. Och ett stort plus är ju att det är (- Min syster kom in med lite popcorn, tack <3) iaf, melodifestivalsfinal ikväll med ERIC! Och Jag och mina vänner tror att han kommer vinna och Salem al Fakir kommer 2:a. Så komemr sitta bänkad framför TV;n och se hur det går :)

Han är så otroligt snygg! ;D


I'm Back!

Nu är jag tillbaka från en veckas skidåkning i lilla björnrike! Min familj kom upp sen på fredags natten så att vi kunde åka skidor på lördagen. Lördags eftermiddag/ kväll så komm Röhrs + Maja (en kompis till Malin) hem till oss och åt middag. Sedan på Söndag - Fredag åkte vi skidor med Röhrs, Karlsson + några av deras vänner. Det var väldigt roligt! Vi bowlade och åt väldigt god mat på en resturang. På den resturangen så fick man råa köttbitar och en skitvarm sten så att man kunde steka sitt köttsjälv, vilket var skoj :) På lördagen så åkte alla hem och jag med familj åkte till granfjället Vemdalen. Fast det var dock massa andra människor dör och backarna var isiga så vi äkte tillbaka till kära björnrike där det var mycket färre människor. Så vi åkte ett par åk innan det var dags att lämna tillbaka skidorna. Packnig var det nästa som stod på lista. På söndags morgonen så var det dags att åka hem, där väntades ca 6 timmar lång bilfärd. Under de 6 timmarna han jag läsa ut två böcker och påbörja min svenska läxa.
Juste! Var det någon som såg Gossip Girl och Oscars galan igår? Såg bara halva Oscars, men hela GG, mycket bra ;) 

Och nu måste jag plugga. Matte. Franska. Svenska. Tur att man är ledig idag så att man kan ta den tiden ;) Imorgon ska jag och Anna till hennes mammas jobb och intervjuva lite personer, hoppas det går bra, så slipper skolan då också :D


RSS 2.0